Hírek, újdonságok, érdekességek, színes információk divattal, egészséggel, szépséggel, otthonnal, karrierrel, fitnesszel kapcsolatban - Velünk.hu

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Cikkek, színes és inspiráló újdonságok

Cikkek, színes és inspiráló újdonságok

Válogass az inspiráló, izgalmas hírek és újdonságok közül!

Szobafoglalás Budapesten online

2018/01/28 -

Miért érdemes online szobát foglalnunk?

Manapság már nincs is olyan hely, ahol ne tudnánk online szoboát foglalni. Ennek egészen egyszerű oka van, mivel az online szobafoglalás gyors, egyszerú és könnyedén nyomon követhető. 
Nézd meg, hogy melyek lesznek a legmenőbb esküvő-trendek 2018-ban!

2018/01/25 -

Ezek lesznek a legmenőbb trendek az esküvők terén 2018-ban

Ha 2018-ban lesz az esküvőtök, nem árt tudnotok, hogy melyek azok a trendek, amik hódítanak idén az esküvők terén! Sok újdonságra lehet számítani, de van néhány régebbi trend is, ami újra divatba jön majd! 
Balatoni esküvői helyszín

2018/01/20 -

Egy varázslatos esküvő a vízen

Szeretnéd, ha a nagy nap még különlegesebb lenne? Mit szólnál ahhoz, ha életed szerelmével a Balaton partján fogadnátok egymásnak örök hűséget? Most mutatok neked egy mesébe illő helyet; olyat, ahol valóban egy tündérmesében érezheted magad. 
rendezvényhelyszínek

2018/01/18 - Melinda Lantos

Céges rendezvényhelyszínek Budapesten és vidéken

Rengeteg céges rendezvényhelyszín áll rendelkezésre mind a fővárosban, mind pedig vidéken. Csak az a kérdés, hogy milyen rendezvényre készülünk. Mi a célja? Kik a résztvevők?
családi nap

2018/01/18 - Melinda Lantos

Mire jó a céges családi nap?

A legtöbb cég általában szervez évente egyszer családi napot. Ezen a napon egy arra alkalmas helyszínen a cég munkatársai és családjaik találkoznak, hogy együtt töltsék az időt vidáman, játékosan, beszélgetve, finom ételekkel.
Hosszú hétvége vidéken

2018/01/18 - Melinda Lantos

Családi hosszú hétvégék 2018-ban

Ebben az évben rengeteg három, sőt, négy napos hosszú hétvégénk lesz. Ez mindenki számára nagy öröm. Használjuk ki ezeket a lehetőségeket és töltsük együtt a napokat valami kellemes helyen, mondjuk egy jó szállodában.
Családi pihenés

2018/01/18 - Melinda Lantos

Családi pihenés év közben

Mivel ebben az évben elég sok hosszú hétvégénk lesz, érdemes ezt kihasználni. Mindig találunk olyan lehetőségeket, ami nem túl drága, de mégis kellemes kikapcsolódást ígér.
Csapatépítés

2018/01/18 - Melinda Lantos

Csapatépítés programok

Érdemes évente egy-két alkalommal csapatépítést tartani. Ezt akár össze is lehet kötni egy nagyobb megbeszéléssel, tervezéssel vagy tréninggel. Így két legyet ütünk egy csapásra.
Amiről tudnod kell DIY Egészség Érdekességek Gazdaság Inspiráció, kreatív Karrier Naprakész Otthon Pénzügyek Szépség Színes hírek

Legfrissebb cikkek


Milyen a jó wellness szálloda
Mielőtt wellness hétvégre indulunk, feltétlenül nézzünk utána, hogy a kiválasztott szállodában milyen lehetőségeket találunk. Sok olyan hotel van, aki ugyan wellness szállodának hívja magát, de tulajdonképpen az összes wellness szolgáltatás egy aprócska kis beltéri medencéből áll.
A vidéki esküvő előnyei
Sokan nem mernek vidéken házasodni, hiszen költségesebb az egész családot, és a barátokat elszállásolni. Viszont a vidéki esküvőnek is megvannak a maga előnyei, amivel biztosan szebb pillanatokat élhetünk át a Nagy napon. 
A wellness jótékony hatásai
A wellnessnek számtalan jótékony hatása van a szervezetünkre, a testünkre, és természetesen a lelkünkre is. A következőkben bemutatjuk, hogy milyen hatással van ránk a rendszeres wellness! 
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!