Így szervezz céges karácsonyi eseményt 2020-ban!

Főoldal > Így szervezz céges karácsonyi eseményt 2020-ban!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így szervezz céges karácsonyi eseményt 2020-ban!


2020/08/31
VN

2020, az év, ami a koronavírus járvány miatt teljesen más, mint az eddigiek, a járvány mindent megváltoztatott, a cégek életében is rendkívül sok változást, módosítást idézett elő. Ennek ellenére nem szabad lemondani az olyan csapatot összekovácsoló céges rendezvényekről, mint a csapatépítők, vagy éppen az ünnepi, karácsonyi rendezvények. Adunk is néhány tanácsot, hogy mikre figyeljetek különösen a szervezésnél!

Céges karácsonyi party szervezése 2020

Megfelelő információ!

Idén, minden a koronavírus körül forog, még ha nem is valljuk be, akkor is a szívünk legmélyén egy kicsit tart tőle mindenki. Éppen ezért minden egyes rendezvénynél nagyon fontos a megfelelő informálás, a pánik elkerülése miatt. Természetesen ennek az alapja a szabályzások betartása, és a megfelelő előkészületek, kézfertőtlenítők kihelyezése, a megfelelő higiénia megteremtése, a létszámra vonatkozó előírások betartása.

 Első a biztonság!

Idén a koronavírus miatt a legfontosabb szempont a biztonság lett, amit minden egyes szervezési fázisban kiemelten figyelembe kell venni. Olyan helyszínt kell választani, ahol megfelelően fertőtlenítenek, jól megközelíthető mindenki számára a lehető legbiztonságosabban, olyan programokat kell szervezni, amik a legkevésbé kockázatosak, ha lehet a felesleges utazást kihagyni. Bár a csapatösszetartás szempontjából a legjobb, ha mindenki együtt van, lehet idén érdemesebb inkább osztályokra lebontva megrendezni. Tudunk is ajánlani olyan helyeket, amik tökéletesek egy céges karácsonyi rendezvény lebonyolításához, és a fertőtlenítésre is kiemelten figyelnek, méghozzá a Zsidai Csoport rendezvényhelyszíneit, további részletek itt: céges karácsonyi buli helyszínek

 

Legyen B terv!

Idén mindenre gondolni kell, bárhogy alakulhat még karácsonyig a helyzet, éppen ezért érdemes egy B tervről is! Mi lesz akkor, ha bezárnak az éttermek, megtiltják a rendezvények megszervezését? Elhalasztjátok, lemondjátok, az előre befizetett pénz hogyan kapjátok vissza, van-e valamiféle biztosíték erre? Ennek mindenképpen utána kell járni!


 
Színes hírekLegfrissebb cikkek


Ezek a tárgyak nem hiányozhatnak a nappaliból
A nappali a ház központi része, így a lehető legkényelmesebbé és komfortosabbá kell tennünk. Melyek azok a tárgyak, amelyek egyszerűen nem hiányozhatnak a nappaliból?
Így érd el, hogy a gyermeked ne féljen a fogorvostól!
A fogorvostól való félelem számos ember számára ismerős érzés. Igazán senki nem szeret odajárni, de egyesek annyira rettegnek, hogy szinte pánikrohamot is kapnak, már csak a fogászat gondolatától is. Ez sok esetben még gyerekkorból ered, ezért, ha azt szeretnéd, hogy gyermeked ne féljen a fogorvostól, időben kezd el szoktatni hozzá.
Mi kell egy jó születésnapi bulihoz?
A születésnapja minden ember számára különleges nap, és vannak egyes számok, melyeket még nagyobb banzájjal szokás megünnepelni. De mi kell egy igazán emlékezetes születésnapi bulihoz? Van néhány tippem, amivel a tökéletes parti garantált!
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!