Így szervezz céges karácsonyi eseményt 2020-ban!

Főoldal > Így szervezz céges karácsonyi eseményt 2020-ban!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így szervezz céges karácsonyi eseményt 2020-ban!


2020/08/31
VN

2020, az év, ami a koronavírus járvány miatt teljesen más, mint az eddigiek, a járvány mindent megváltoztatott, a cégek életében is rendkívül sok változást, módosítást idézett elő. Ennek ellenére nem szabad lemondani az olyan csapatot összekovácsoló céges rendezvényekről, mint a csapatépítők, vagy éppen az ünnepi, karácsonyi rendezvények. Adunk is néhány tanácsot, hogy mikre figyeljetek különösen a szervezésnél!

Céges karácsonyi party szervezése 2020

Megfelelő információ!

Idén, minden a koronavírus körül forog, még ha nem is valljuk be, akkor is a szívünk legmélyén egy kicsit tart tőle mindenki. Éppen ezért minden egyes rendezvénynél nagyon fontos a megfelelő informálás, a pánik elkerülése miatt. Természetesen ennek az alapja a szabályzások betartása, és a megfelelő előkészületek, kézfertőtlenítők kihelyezése, a megfelelő higiénia megteremtése, a létszámra vonatkozó előírások betartása.

 Első a biztonság!

Idén a koronavírus miatt a legfontosabb szempont a biztonság lett, amit minden egyes szervezési fázisban kiemelten figyelembe kell venni. Olyan helyszínt kell választani, ahol megfelelően fertőtlenítenek, jól megközelíthető mindenki számára a lehető legbiztonságosabban, olyan programokat kell szervezni, amik a legkevésbé kockázatosak, ha lehet a felesleges utazást kihagyni. Bár a csapatösszetartás szempontjából a legjobb, ha mindenki együtt van, lehet idén érdemesebb inkább osztályokra lebontva megrendezni. Tudunk is ajánlani olyan helyeket, amik tökéletesek egy céges karácsonyi rendezvény lebonyolításához, és a fertőtlenítésre is kiemelten figyelnek, méghozzá a Zsidai Csoport rendezvényhelyszíneit, további részletek itt: céges karácsonyi buli helyszínek

 

Legyen B terv!

Idén mindenre gondolni kell, bárhogy alakulhat még karácsonyig a helyzet, éppen ezért érdemes egy B tervről is! Mi lesz akkor, ha bezárnak az éttermek, megtiltják a rendezvények megszervezését? Elhalasztjátok, lemondjátok, az előre befizetett pénz hogyan kapjátok vissza, van-e valamiféle biztosíték erre? Ennek mindenképpen utána kell járni!


 
Színes hírekLegfrissebb cikkek


8 rutin, amit be kéne vezetned a mindennapjaidba az egészséges fogakért!
Az egészséges fogak és íny fontosak az általános jólétünk és önbizalmunk szempontjából. Azonban gyakran elfeledkezünk róluk a mindennapi rohanásban. Ha szeretnéd megőrizni fogaid egészségét hosszú távon, itt van néhány egyszerű, de hatékony rutin, amit be kellene vezetned a mindennapjaidba.
Titkos gardrób a hálóból? Így alakíthatod ki!
Te is vágyódsz egy praktikus és stílusos tárolótérre? Akkor kövesd velünk ebben a cikkben a lépéseket, hogyan varázsolhatsz egyedi gardróbot a hálószobádban!
5 dolog, amit mindenképpen szem előtt kell tartanod az esküvő megtervezésekor
Tudjuk, mit érzel. Igent mondtál, és most nem is tudod, hol kezdd. Minden esküvő különleges a maga módján, de néha útmutatásra van szükségünk, hogy tökéletes legyen. Íme 5 fontos dolog, amit szem előtt kell tartanod az esküvőd megtervezésekor.
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!