Így szervezz céges karácsonyi eseményt 2020-ban!

Főoldal > Így szervezz céges karácsonyi eseményt 2020-ban!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így szervezz céges karácsonyi eseményt 2020-ban!


2020/08/31
VN

2020, az év, ami a koronavírus járvány miatt teljesen más, mint az eddigiek, a járvány mindent megváltoztatott, a cégek életében is rendkívül sok változást, módosítást idézett elő. Ennek ellenére nem szabad lemondani az olyan csapatot összekovácsoló céges rendezvényekről, mint a csapatépítők, vagy éppen az ünnepi, karácsonyi rendezvények. Adunk is néhány tanácsot, hogy mikre figyeljetek különösen a szervezésnél!

Céges karácsonyi party szervezése 2020

Megfelelő információ!

Idén, minden a koronavírus körül forog, még ha nem is valljuk be, akkor is a szívünk legmélyén egy kicsit tart tőle mindenki. Éppen ezért minden egyes rendezvénynél nagyon fontos a megfelelő informálás, a pánik elkerülése miatt. Természetesen ennek az alapja a szabályzások betartása, és a megfelelő előkészületek, kézfertőtlenítők kihelyezése, a megfelelő higiénia megteremtése, a létszámra vonatkozó előírások betartása.

 Első a biztonság!

Idén a koronavírus miatt a legfontosabb szempont a biztonság lett, amit minden egyes szervezési fázisban kiemelten figyelembe kell venni. Olyan helyszínt kell választani, ahol megfelelően fertőtlenítenek, jól megközelíthető mindenki számára a lehető legbiztonságosabban, olyan programokat kell szervezni, amik a legkevésbé kockázatosak, ha lehet a felesleges utazást kihagyni. Bár a csapatösszetartás szempontjából a legjobb, ha mindenki együtt van, lehet idén érdemesebb inkább osztályokra lebontva megrendezni. Tudunk is ajánlani olyan helyeket, amik tökéletesek egy céges karácsonyi rendezvény lebonyolításához, és a fertőtlenítésre is kiemelten figyelnek, méghozzá a Zsidai Csoport rendezvényhelyszíneit, további részletek itt: céges karácsonyi buli helyszínek

 

Legyen B terv!

Idén mindenre gondolni kell, bárhogy alakulhat még karácsonyig a helyzet, éppen ezért érdemes egy B tervről is! Mi lesz akkor, ha bezárnak az éttermek, megtiltják a rendezvények megszervezését? Elhalasztjátok, lemondjátok, az előre befizetett pénz hogyan kapjátok vissza, van-e valamiféle biztosíték erre? Ennek mindenképpen utána kell járni!


 
Színes hírekLegfrissebb cikkek


Nem mindegy, hogy milyen gabonaféléket eszel!
A gabonafélék az emberiség egyik alapvető táplálékforrása, számos kultúrában és étrendben kiemelt szerepet töltenek be. Ezek a növények széles körben elterjedtek és sokoldalúan felhasználhatóak, legyen szó péksüteményekről, tésztákról, rizsről vagy teljes kiőrlésű kenyérről. Azonban nem mindegy, hogy milyen típusú gabonaféléket fogyasztunk, mivel mindegyikük más és más tápértéket, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
5 tanács kis esküvők szervezéséhez, így lesz nagyon idilli és bensőséges
A kis esküvők népszerűsége az utóbbi években egyre nőtt, hiszen sok pár szeretné, ha a nagy napjuk valóban személyes és meghitt lenne. Egy kisebb létszámú esküvő lehetőséget ad arra, hogy minden egyes vendég fontos szerepet kapjon az eseményen, és hogy a nap igazán rólunk szóljon. Íme 5 tanács, amely segít abban, hogy a kis esküvőtök idilli és bensőséges legyen.
Esküvői torta a nyári nagy melegben - Így marad estig tökéletes!
A nyári esküvők varázsa elbűvölő, de a forróság komoly kihívást jelenthet az esküvői torta frissességének megőrzésében. Így maradhat tortád estig tökéletes!
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!