Hírek, újdonságok, érdekességek, színes információk divattal, egészséggel, szépséggel, otthonnal, karrierrel, fitnesszel kapcsolatban - Velünk.hu

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Cikkek, színes és inspiráló újdonságok

Cikkek, színes és inspiráló újdonságok

Válogass az inspiráló, izgalmas hírek és újdonságok közül!

rendezvényhelyszínek

2018/01/18 - Melinda Lantos

Céges rendezvényhelyszínek Budapesten és vidéken

Rengeteg céges rendezvényhelyszín áll rendelkezésre mind a fővárosban, mind pedig vidéken. Csak az a kérdés, hogy milyen rendezvényre készülünk. Mi a célja? Kik a résztvevők?
családi nap

2018/01/18 - Melinda Lantos

Mire jó a céges családi nap?

A legtöbb cég általában szervez évente egyszer családi napot. Ezen a napon egy arra alkalmas helyszínen a cég munkatársai és családjaik találkoznak, hogy együtt töltsék az időt vidáman, játékosan, beszélgetve, finom ételekkel.
Hosszú hétvége vidéken

2018/01/18 - Melinda Lantos

Családi hosszú hétvégék 2018-ban

Ebben az évben rengeteg három, sőt, négy napos hosszú hétvégénk lesz. Ez mindenki számára nagy öröm. Használjuk ki ezeket a lehetőségeket és töltsük együtt a napokat valami kellemes helyen, mondjuk egy jó szállodában.
Családi pihenés

2018/01/18 - Melinda Lantos

Családi pihenés év közben

Mivel ebben az évben elég sok hosszú hétvégénk lesz, érdemes ezt kihasználni. Mindig találunk olyan lehetőségeket, ami nem túl drága, de mégis kellemes kikapcsolódást ígér.
Csapatépítés

2018/01/18 - Melinda Lantos

Csapatépítés programok

Érdemes évente egy-két alkalommal csapatépítést tartani. Ezt akár össze is lehet kötni egy nagyobb megbeszéléssel, tervezéssel vagy tréninggel. Így két legyet ütünk egy csapásra.
fehérje szedés

2018/01/16 -

Miért szedj fehérjét?

Kíváncsi vagy, hogy vajon miért szed egyre több amatőr és profi sportoló plusz fehérjét? Miért van erre egyáltalán szükség? 
Lánybúcsú szervezése

2018/01/08 -

A lánybúcsú

Egy emlékezetes lánybúcsú Budapesten viszonylag könnyen összehozható, már ami a lehetőségeket illeti, hiszen megannyi választási lehetőségünk van, de a fergeteges hangulatot szolgáltató személyzet és a helyszín megválasztása kifejezetten...
céges rendezvény

2018/01/08 - Melinda Lantos

Céges rendezvények szervezése

Egy cégnek alapvető feladata, hogy rendszeresen továbbképezze alkalmazottait.
Amiről tudnod kell DIY Egészség Érdekességek Gazdaság Inspiráció, kreatív Karrier Naprakész Otthon Pénzügyek Szépség Színes hírek

Legfrissebb cikkek


Összefüggés a fogak elvesztése és a vesebetegség között
Egy, a 'Journal of Periodontology' című szaklapban megjelent cikk szerint a felnőttkori fogvesztés növelheti a krónikus vesebetegségek (CKD) kialakulásának esélyeit.
Mivel történik a megfelelő fogpótlás? Így használják a foghidat
Minden esetben fontos, hogy megfelelő időben megtörténjen fogaink pótlása, ugyanis az nem csak esztétikailag hathat ki mindennapjainkra, de akár komolyabb egészségügyi problémáink is adódhatnak belőle. 
Így ápolod a fogaidat fogszabályzó viselése közben!
A fogszabályzó viselése során a fogak ápolása azzal kezdődik, hogy kerüljük a ropogós ételeket, amelyek a fogszabályzó vezetékeinek elpattanását okozhatják. Kerüld a túlzottan cukros ételeket is, mivel ezek lepedéket és baktériumokat okozhatnak a fogszabályzó körül, ami végül fogszuvasodáshoz vezethet. Mutatunk még további hasznos tanácsokat!
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!