Hírek, újdonságok, érdekességek, színes információk divattal, egészséggel, szépséggel, otthonnal, karrierrel, fitnesszel kapcsolatban - Velünk.hu

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Cikkek, színes és inspiráló újdonságok

Cikkek, színes és inspiráló újdonságok

Válogass az inspiráló, izgalmas hírek és újdonságok közül!

évindító rendezvény helyszín

2017/11/21 - Melinda Lantos

Az évindító rendezvények szerepe a munkatársak életében

Az már tiszta, hogy a cég életében miért fonts egy évindító rendezvény. De vajon a munkatársak számára is ugyanilyen fontos ez a rendezvény?   
Esküvőhelyszín Budapest

2017/11/21 - Melinda Lantos

Esküvőhelyszínek Magyarországon

Ha a vőlegény és a menyasszony családja egymástól távol lakik, akkor nagyon meg kell fontolni, hogy hol tartsuk az esküvőt – az ország melyik része a legalkalmasabb erre. Bár manapság már szokás, hogy szobát is foglalnak az esküvő...
konferencia vidéki hotelben

2017/11/21 - Melinda Lantos

Vidéki konferenciák

Vidéki konferenciahelyszínek esetén a résztvevőknek több lehetőségük van a teljes kikapcsolódásra. Hogy mit jelent ez? 
Céges csapatépítő rendezvény

2017/11/21 -

Csapatépítés vidéken

Egy jó éveleji csapatépítő vidéken segít abban, hogy a kolégák újra visszarázódjanak a munkába. 
Vidéki konferencia

2017/11/21 -

Konferencia vidéken

A vidéki környezet minden esetben jó hatással van a résztvevőkre. Az utazással járó kis kellemetlenség pedig elhanyagolható. 
Lánybúcsú Budapest

2017/11/09 - Melinda Lantos

Lánybúcsú a javából

Nézzük szépen sorjában: adott egy menyasszony és annak 5-10 igazán jó barátnője, akik gyakorlatilag az eddigi életét végigkísérték, talán már az óvodától. Na, most pontosan tudjuk, hogy mi történik akkor, ha 5-10 fialal nőt...
babavárás

2017/11/09 - Melinda Lantos

Babavárás

Amikor babát várunk, a kezdeti rosszullétek után, szinte olyan, mintha a Menyországban járnánk. Boldogan nézegetjük a babaruhákat és ezer könyvet elolvasunk, hogy mindennel tiszában legyünk, mire a babánk megszületik. Persze a sok sok öröm...
Halotti tor Budapest

2017/11/09 - Ypsilon Café

Halotti tor szervezése

Sajnos mindenkinek vannak nehezebb időszakok, amikor valakit végleg elveszítünk. Ilyenkor úgy érezzük, hogy a fájdalom sosem múlik el. 
Amiről tudnod kell DIY Egészség Érdekességek Gazdaság Inspiráció, kreatív Karrier Naprakész Otthon Pénzügyek Szépség Színes hírek

Legfrissebb cikkek


Összefüggés a fogak elvesztése és a vesebetegség között
Egy, a 'Journal of Periodontology' című szaklapban megjelent cikk szerint a felnőttkori fogvesztés növelheti a krónikus vesebetegségek (CKD) kialakulásának esélyeit.
Tévhitek a fogakról és fogorvosokról
A fogápolás és a fogorvosok körül számtalan tévhit kering, amelyek miatt sokan egyenesen rettegünk a fogorvostól, vagy éppen nem megfelelően ápoljuk fogainkat. Olvasd el cikkünket és oszlasd el tévhiteid, hogy a Te szád is kitűnő egészségnek örvendhessen!
Kirándulnál a csajokkal? Erre indulj el!
Szeretnél eltölteni egy remek délutánt barátaid társaságában, de nem tudod merre induljatok el? Alábbi cikkünkben 3 szuper ötletet mutatunk, amit Ti is imádni fogtok!
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!