Hírek, újdonságok, érdekességek, színes információk divattal, egészséggel, szépséggel, otthonnal, karrierrel, fitnesszel kapcsolatban - Velünk.hu

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Cikkek, színes és inspiráló újdonságok

Cikkek, színes és inspiráló újdonságok

Válogass az inspiráló, izgalmas hírek és újdonságok közül!

Családi program

2017/12/20 - Melinda Lantos

Rendezvények családi körben

Családi rendezvények esetén -legyen az esküvő vagy egy különleges évforduló, érdemes megfontolni külön rendezvényszervző cég bevonását, aki a catering szolgáltató és a terem kiválasztásában is segítségünkre van.
Boutique hotel

2017/12/17 -

Szállodában jártam, ilyen egy boutique hotel Budapesten

Nehéz dolgunk van, mikor megpróbáljuk kiválasztani a megfelelő szálláshelyet. Legyen csendes, ugyanakkor közel a városi nyüzsgéshez, legyen szép, barátságos és meleg hangulatú. Te mivel egészítenéd ki a felsorolást? Nos, én ezt...
DJI Inspire drón tulajdonságai

2017/12/15 -

DJI Inspire drón tulajdonságai

DJI Inspire 2 Az Inspire 1 meglepetés volt. Az első filmes drone a világon, melybe integrálva van a HD video átviteli rendszer, 360 ° -ban forgatható gömbcsuklós és a 4K kamera, valamint az egyszerű alkalmazás ellenőrzés. A Zenmuse X5 és...
Disznótoros csapatépítés

2017/12/14 - Melinda Lantos

Disznótoros csapatépítés vidéken

Ha az év elején is tervezünk csapatépítő céges rendezvényt – márpedig miért ne terveznénk, akkor érdemes valami olyan helyet keresni, ahol különleges programokkal várnak. Például disznótorral.
Hétvégi kikapcsolódás

2017/12/14 - Melinda Lantos

Hétvégi rövid pihenők

Ha tehetjük utazzunk el a hétvégéken sűrűbben. Már egy-két nap is csodákra képes. A vidéki levegő egy jó vidéki szállodában helyreteszi a lelki békénket. Elfelejthetjük a munkahelyi stressz okozta fáradtságot egy hatalmas sétával a szabadlevegőn. 
Lánybúcsú

2017/12/07 - Melinda Lantos

A tökéletes lánybúcsú hozzávalói

Az igazán jó lánybúcsúhoz nem kell túl sok minden. A legfontosabb, hogy ott legyenek a legjobb barátnők, akik végigkísérték a menyasszony eddigi életét.
A tökéletes esküvő titka

2017/12/06 - CZs

Legyen tökéletes az esküvőtök!

Mitől lesz tökéletes az esküvőtök? Talán a dekorációtól, a zenétől, a felszolgált finom falatoktól, a vendégektől. Az első és talán a legfontosabb dolog mégis az elképzeléseiteknek megfelelő esküvői helyszín kiválasztása.
Bemutatjuk, hogy hogyan védheted meg a turbódat az idő előtt meghibásodástól!

2017/12/06 -

Így védheted meg a turbódat az idő előtti meghibásodástól!

A turbóval általában nincs sok probléma, ha megfelelően használják. Bemutatjuk, hogy mire érdemes viselned, ha nem akarod, hogy tönkre menjen a turbód! 
Amiről tudnod kell DIY Egészség Érdekességek Gazdaság Inspiráció, kreatív Karrier Naprakész Otthon Pénzügyek Szépség Színes hírek

Legfrissebb cikkek


Összefüggés a fogak elvesztése és a vesebetegség között
Egy, a 'Journal of Periodontology' című szaklapban megjelent cikk szerint a felnőttkori fogvesztés növelheti a krónikus vesebetegségek (CKD) kialakulásának esélyeit.
Mivel történik a megfelelő fogpótlás? Így használják a foghidat
Minden esetben fontos, hogy megfelelő időben megtörténjen fogaink pótlása, ugyanis az nem csak esztétikailag hathat ki mindennapjainkra, de akár komolyabb egészségügyi problémáink is adódhatnak belőle. 
Így ápolod a fogaidat fogszabályzó viselése közben!
A fogszabályzó viselése során a fogak ápolása azzal kezdődik, hogy kerüljük a ropogós ételeket, amelyek a fogszabályzó vezetékeinek elpattanását okozhatják. Kerüld a túlzottan cukros ételeket is, mivel ezek lepedéket és baktériumokat okozhatnak a fogszabályzó körül, ami végül fogszuvasodáshoz vezethet. Mutatunk még további hasznos tanácsokat!
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!