Hírek, újdonságok, érdekességek, színes információk divattal, egészséggel, szépséggel, otthonnal, karrierrel, fitnesszel kapcsolatban - Velünk.hu

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Cikkek, színes és inspiráló újdonságok

Cikkek, színes és inspiráló újdonságok

Válogass az inspiráló, izgalmas hírek és újdonságok közül!

Igazán nagy meglepetés: karácsonyi ajándékutalvány

2017/11/30 - AB

Ilyen egy felejthetetlen karácsonyi ajándék!

A karácsony közeledtével elkezdünk azon gondolkodni, hogy mit adhatnánk ajándékba szeretteinknek. Ha nincs ötletünk, van rá esély, hogy valamilyen felesleges dologgal fogjuk meglepni családtagjainkat, barátainkat.
Bemutatjuk a kávé jótékony hatásait!

2017/11/29 -

A kávé jótékony hatásai

Tudtad, hogy a kávénak számtalan jótékony hatása van a szervezetünkre, a testünkre? A következőkben bemutatjuk, hogy miért érdemes rendszeresen kávéznod! 
évindító rendezvény helyszín

2017/11/21 - Melinda Lantos

Az évindító rendezvények szerepe a munkatársak életében

Az már tiszta, hogy a cég életében miért fonts egy évindító rendezvény. De vajon a munkatársak számára is ugyanilyen fontos ez a rendezvény?   
Esküvőhelyszín Budapest

2017/11/21 - Melinda Lantos

Esküvőhelyszínek Magyarországon

Ha a vőlegény és a menyasszony családja egymástól távol lakik, akkor nagyon meg kell fontolni, hogy hol tartsuk az esküvőt – az ország melyik része a legalkalmasabb erre. Bár manapság már szokás, hogy szobát is foglalnak az esküvő...
konferencia vidéki hotelben

2017/11/21 - Melinda Lantos

Vidéki konferenciák

Vidéki konferenciahelyszínek esetén a résztvevőknek több lehetőségük van a teljes kikapcsolódásra. Hogy mit jelent ez? 
Céges csapatépítő rendezvény

2017/11/21 -

Csapatépítés vidéken

Egy jó éveleji csapatépítő vidéken segít abban, hogy a kolégák újra visszarázódjanak a munkába. 
Vidéki konferencia

2017/11/21 -

Konferencia vidéken

A vidéki környezet minden esetben jó hatással van a résztvevőkre. Az utazással járó kis kellemetlenség pedig elhanyagolható. 
Lánybúcsú Budapest

2017/11/09 - Melinda Lantos

Lánybúcsú a javából

Nézzük szépen sorjában: adott egy menyasszony és annak 5-10 igazán jó barátnője, akik gyakorlatilag az eddigi életét végigkísérték, talán már az óvodától. Na, most pontosan tudjuk, hogy mi történik akkor, ha 5-10 fialal nőt...
Amiről tudnod kell DIY Egészség Érdekességek Gazdaság Inspiráció, kreatív Karrier Naprakész Otthon Pénzügyek Szépség Színes hírek

Legfrissebb cikkek


Esküvői torta a nyári nagy melegben - Így marad estig tökéletes!
A nyári esküvők varázsa elbűvölő, de a forróság komoly kihívást jelenthet az esküvői torta frissességének megőrzésében. Így maradhat tortád estig tökéletes!
5 fogászati eljárás, amire azt hiszik drága, de nem az
A modern fogászati kezelések ma már sokkal elérhetőbbek, mint azt sokan gondolnák. A technológiai fejlődésnek köszönhetően számos olyan eljárás érhető el, amelyek nemcsak hatékonyak és biztonságosak, de ár-érték arányban is kiválóak. Ebben a cikkben 5 olyan fogászati eljárást mutatunk be, amelyeket gyakran drágának hisznek, pedig valójában megfizethetőek.
Hogyan állapítható meg egy arckrém összetétele?
Az arckrémek összetételének meghatározása kulcsfontosságú a termékek hatékonyságának és biztonságosságának értékelésében, és a folyadékkromatográfiai eljárás egy hatékony módszer ezen összetevők azonosítására és mennyiségi meghatározására.
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!