Az esküvőszervezés során nem csak a dekoráció, az ételek, a zene, a ruha, és a helyszín a fontos. Készülj fel lélekben is a nagy napra!

fooldal > Így készülj fel lélekben az esküvőre

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így készülj fel lélekben az esküvőre


2018/02/06
CZs

Az esküvőszervezés stresszes feladat még akkor is, ha sok idő áll hozzá a rendelkezésünkre. Ki kell választanunk a tökéletes helyszínt, az elképzeléseink szerinti dekorációt, a menüt, a csokrot, a ruhát, a zenészeket, a meghívó kinézetét, és számtalan dolgot még ezeken kívül. Hogyan készülj fel te magad is lélekben a nagy napra, a rengeteg teendő között?


Ha összecsapnak fejed felett a hullámok

 

Sokat segíthetsz magatoknak az esküvő szervezésében, ha egy pontos listát készítesz az elvégzendő és tisztázandó feladatokról, és azt is pontosan feljegyzed, hogy merre haladnak a dolgok. Így nem csak könnyebben átláthatod, hogy mi vár még rád, de be tudod majd osztani az időt, ami tényleg elegendő ahhoz, hogy mindent tökéletesen megszervezz. 

Maradj nyugodt

 

Az esküvőszervezés nem csak az ifjú pár számára izgalmas időszak, de a rokonoknak és a barátoknak is. Hajlamosak megjegyzéseket tenni a döntéseidre, saját elképzeléseiket erőltetni a jegyesekre, amikkel tényleg nem könnyítik meg a dolgukat. 

 

Hozz döntést: találjatok ki ketten minden részletet, és ne kössétek a család orrára, hogyan állnak a dolgok. Mi ennek a hátránya? Az, hogy talán így a váratlan helyzetekben is magatokra maradtok majd. Esetleg bízzátok profikra a szervezést, akik szamai tapasztalatuknak és jártasságuknak köszönhetően könnyen vesznek majd minden akadályt, és mindent az igényeitek és elképzeléseitek alapján alakítanak ki. A Bükk lábánál, az ország egyik legtisztább levegőjű településén, festői környezetben, egy vidéki wellness hotelben tapasztalt, minden igényre ügyelő esküvőszervezők várják a párokat, akik tényleg álomszerű mennyegzőre vágynak. Itt biztosan megtalálhatjátok, amit kerestek: vidéki esküvői helyszín.Legfrissebb cikkek


Összefüggés a fogak elvesztése és a vesebetegség között
Egy, a 'Journal of Periodontology' című szaklapban megjelent cikk szerint a felnőttkori fogvesztés növelheti a krónikus vesebetegségek (CKD) kialakulásának esélyeit.
Mivel történik a megfelelő fogpótlás? Így használják a foghidat
Minden esetben fontos, hogy megfelelő időben megtörténjen fogaink pótlása, ugyanis az nem csak esztétikailag hathat ki mindennapjainkra, de akár komolyabb egészségügyi problémáink is adódhatnak belőle. 
Így ápolod a fogaidat fogszabályzó viselése közben!
A fogszabályzó viselése során a fogak ápolása azzal kezdődik, hogy kerüljük a ropogós ételeket, amelyek a fogszabályzó vezetékeinek elpattanását okozhatják. Kerüld a túlzottan cukros ételeket is, mivel ezek lepedéket és baktériumokat okozhatnak a fogszabályzó körül, ami végül fogszuvasodáshoz vezethet. Mutatunk még további hasznos tanácsokat!
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!