Gyerekbarát étteremben etetőszék és játszósarok is található

fooldal > Kisgyerekek az étteremben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Kisgyerekek az étteremben


2018/02/06
Melinda Lantos

Mi a helyzet akkor, ha van két égetni valóan rossz 3-5 év körüli gyermekünk? Valóban nehéz szituáció, de megoldható. Ha időben hozzászoktatjuk a kisgyermeket az éttermek világához, akkor nagyon hamar meg fogja tanulni, hogyan kell viselkedni, mit szabad és mit nem. 

Kisgyerek az étteremben

A cél az lenne, hogy a közös étkezés alatt a család beszélgessen, együtt legyen. Már „hallom” is, ahogy néhány szülő felmordul olvasás közben… az én gyerekem biztos képtelen egy étteremben nyugton maradni! Ne becsüljük alá gyermekünk képességeit és a sajátunkét sem! Ahelyett, hogy azt hajtogatjuk neki, hogy „maradj csöndben!” vagy „ne nyúlj hozzá!” vagy „ne kiabálj!” – lássuk be, sok szülő fantáziája leginkább eddig terjed - helyette inkább foglalkoztassuk őt, kérdezzük, meg, hogy kivel játszott ma az oviban, vagy az a kisautó amit magával hozott milyen gyorsan tud menni és itt van ez a csomag puzzle is, rakjuk ki közösen, amíg megérkezik a rántotthús!  Mindenekelőtt válasszunk egy jó gyerekbarát éttermet, ahol esetleg még játszósarok is van. Így nyugodtan mehetünk ebédelni étterembe.

Legfrissebb cikkek


Összefüggés a fogak elvesztése és a vesebetegség között
Egy, a 'Journal of Periodontology' című szaklapban megjelent cikk szerint a felnőttkori fogvesztés növelheti a krónikus vesebetegségek (CKD) kialakulásának esélyeit.
Mivel történik a megfelelő fogpótlás? Így használják a foghidat
Minden esetben fontos, hogy megfelelő időben megtörténjen fogaink pótlása, ugyanis az nem csak esztétikailag hathat ki mindennapjainkra, de akár komolyabb egészségügyi problémáink is adódhatnak belőle. 
Így ápolod a fogaidat fogszabályzó viselése közben!
A fogszabályzó viselése során a fogak ápolása azzal kezdődik, hogy kerüljük a ropogós ételeket, amelyek a fogszabályzó vezetékeinek elpattanását okozhatják. Kerüld a túlzottan cukros ételeket is, mivel ezek lepedéket és baktériumokat okozhatnak a fogszabályzó körül, ami végül fogszuvasodáshoz vezethet. Mutatunk még további hasznos tanácsokat!
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!