szépészeti beavatkozások; plasztikai beavatkozások; kozmetikai beavatkozások; szépészeti trendek; plasztikai trendek 2023

Főoldal > Ezek lesznek a legnépszerűbb szépészeti beavatkozások 2023-ban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezek lesznek a legnépszerűbb szépészeti beavatkozások 2023-ban


2023/01/31
NA

A plasztikai sebészeti trendek évről évre jönnek és mennek, de egy dolog változatlan – a szépészeti beavatkozások továbbra is rendkívül népszerűek. A finomításoktól a teljes test átalakításokig a szépészeti eljárásokra nagyobb az igény, mint valaha. Azok számára, akik tájékozottak szeretnének maradni, fontos, hogy megismerkedjenek a kozmetikai eljárások közelgő trendjeivel.

Szépészeti beavatkozás

Legnépszerűbb szépészeti beavatkozások 2023-ban

A korábbi években gyakori volt, hogy a 20 és 60 közötti személyek botoxot, töltőanyagot vagy egyéb átmeneti kezelést kaptak, hogy megelőzzék az öregedés hatásait. Egyre nyilvánvalóbb azonban, hogy ezeket az eljárásokat túl könnyű túlzásba vinni. Illetve azt is „megköveteli” a pácienstől, hogy rendszeres időközönként ismételje meg ezeket, ha továbbra is élvezni szeretné öregedésgátló hatását a botoxnak.
Szóval mi a megoldás? Ahelyett, hogy ideiglenes injekciókat alkalmaznának a ráncok vagy finom vonalak eltüntetésére, az emberek a kozmetikai eljárások mellett döntenek. De mivel a páciensek közül sokan nem elég idősek ahhoz, hogy jelentős mértékben meg lenne ereszkedve a bőrük vagy ráncai legyenek, így a beavatkozások finomabbak és kevésbé invazívak.

 

Szemöldökemelés

A szemöldökfelhúzás egy olyan kozmetikai eljárás, amelyet egyre inkább a fiatalabb korosztály alkalmaz, az öregedés megelőzésére szolgáló intézkedésként. Az egészségügyi seo trendek alapján is látszik, hogy erre a szolgáltatásra keresnek rá a legtöbbet mostanában. Erőteljes fiatalító hatást biztosít, akárcsak a megfelelően felvitt dermális töltőanyagok, de nem igényel utánpótlást. Az eljárás befejezése után az eredmények stabilan maradnak.  A szakértők szerint az eljárás népszerűségének másik oka az a tény, hogy más nem sebészeti eljárások viszonylag hatástalanok, vagy csak nagyon kevés ideig tartanak. A bizarr összetevőket tartalmazó arckezelések és a lézeres kezelések, amelyek azt állítják, hogy visszaforgatják az idő hatását, egyszerűen nem érik el az ügyesen elvégzett kozmetikai műtétek eredményeit. 

Arcplasztika

Íme egy újabb példa egy olyan eljárásra, amely egyre népszerűbb a 30-as és 40-es éveiket taposók körében. Annak ellenére, hogy az örök népszerűségnek örvendő arcplasztika még a túlzott bőrfeltöltőknél is híresebb lett, ez a hírnév csak részben érdemelt meg. Természetesen sok arcplasztika a klasszikus „műanyag, gumi arc” megjelenést eredményezi, de ez gyakran azért van, mert az eljárást túlbuzgóan hajtják végre az idősebb embereknél, akiknek lazább a bőrük, hogy visszahúzzák és feszesítsék. Ha olyan embereken végzik el, akiknek csak finom eljárásra van szükségük, akkor anélkül élvezhetik a lifting hatást, hogy az arcuk jelentősen megváltozna. És további bónuszként a felépülési idő is csökken!

 

Szemhéjplasztika

Ez a szépészeti beavatkozás évek óta benne van a top 5 plasztikai eljárásban – és ennek jó oka van. Hatékony fiatalító hatást fejt ki, pusztán a szem körüli bőr feszesítésével; a felépülési időszak meglehetősen rövid sok más kozmetikai eljáráshoz képest; és az ebből eredő műtéti hegek még gyakorlott szemek számára is alig láthatók. A szemhéjműtét során eltávolítják a felesleges zsírt és/vagy bőrt a szem felett, valamint az alatta lévő szemtáskákat. Annak ellenére, hogy viszonylag kis területre vonatkozik, ez a műtét gyakran figyelemre méltó öregedésgátló hatást fejt ki bármilyen korú embernél.

 

A fogak szépészeti beavatkozása: kerámia héj

Te is látod, hogy úgy tűnik, hogy Hollywoodban az emberek felének ugyanolyan mosolya van? Ez nem véletlen; sokuknál ez valójában a fogászati héjaknak köszönhető. Ezt a fogászati eljárást azonban nem csak azok használják, akik tökéletes mosolyra vágynak; azok számára is használható, akik csak egy vagy két „problémás fogat” szeretnének kijavítani, amelyek megzavarják mosolyuk egyenletességét. Lehet, hogy foltos, repedezett vagy görbe fogad van – a kerámia héj javíthatja ezeket a problémákat. Hogyan működnek?? Nem pótolják a fogaidat; ezek egyszerűen rendkívül tartós anyagból készült vékony héjak, amelyek egyszerűen elmagyarázva tartósan a fogak tetejére vannak ragasztva.

 

Orrplasztika

Ez a szépészeti beavatkozás évek óta uralkodó a többi plasztikai műtét között. Csakúgy, mint a mosolyod vagy a szemed, az orrod is fontos szerepet játszik arcod összhangjának megteremtésében. Vannak, akik orrműtétet választanak, hogy teljesen megváltoztassák az orruk alakját, míg mások az eljárás kevésbé invazív változatát választják, amely csak a orr hegyét, szélességét vagy megjelenésének más aspektusát változtatja meg. Az orrplasztika orvosi okokból is alkalmazható, például az orrsövényferdülés orvosolására. 

 

A választható szépészeti beavatkozások világa folyamatosan fejlődik, de néhány dolog soha nem változik. Függetlenül attól, hogy 2023-ban mely eljárások lesznek népszerűek, kétségtelen, hogy a plasztikai sebészet iránti általános kereslet olyan magas marad, mint valaha.
Érdekességek SzépségLegfrissebb cikkek


8 rutin, amit be kéne vezetned a mindennapjaidba az egészséges fogakért!
Az egészséges fogak és íny fontosak az általános jólétünk és önbizalmunk szempontjából. Azonban gyakran elfeledkezünk róluk a mindennapi rohanásban. Ha szeretnéd megőrizni fogaid egészségét hosszú távon, itt van néhány egyszerű, de hatékony rutin, amit be kellene vezetned a mindennapjaidba.
Titkos gardrób a hálóból? Így alakíthatod ki!
Te is vágyódsz egy praktikus és stílusos tárolótérre? Akkor kövesd velünk ebben a cikkben a lépéseket, hogyan varázsolhatsz egyedi gardróbot a hálószobádban!
5 dolog, amit mindenképpen szem előtt kell tartanod az esküvő megtervezésekor
Tudjuk, mit érzel. Igent mondtál, és most nem is tudod, hol kezdd. Minden esküvő különleges a maga módján, de néha útmutatásra van szükségünk, hogy tökéletes legyen. Íme 5 fontos dolog, amit szem előtt kell tartanod az esküvőd megtervezésekor.
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!