Mi kell egy nagyszerű meglepetés szülinapi bulihoz?

Főoldal > Mi kell egy nagyszerű meglepetés szülinapi bulihoz?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mi kell egy nagyszerű meglepetés szülinapi bulihoz?


2021/06/06
Rékka

Vannak, akik minden születésnapot szeretnek nagy bulival megünnepelni, mások inkább csak a kerek számok esetében tartanak banzájt, megint másoknak pedig a szeretteik szerveznek meglepetés bulit. Ilyenkor a barátok mellett gyakran a teljes rokonság is hivatalos – és hogy mindenki jól érezze magát, néhány dologra nem árt odafigyelni!

A tökéletes meglepetés buli

Mindenki tartsa a száját!

Egy meglepetés buli akkor sikeres, ha az ünnepelt egészen az előugrás pillanatáig nem is sejt semmit. Ehhez persze az kell, hogy minden beavatott tartsa a száját, még véletlenül se szólja el magát. Ez néha különösen nehéz lehet, ezért, ha valakiről tudod, hogy nem képes titkokat megtartani, ne mondj neki semmi konkrétat, csak hogy szükséged van rá XY dátumon, ne csináljon programot.

A helyszínen, akár saját lakás, akár külsős, ne hagyjatok elöl cipőket, sőt, az autókkal is a környezőutcákban parkoljon mindenki, hogy ne fogjon gyanút az ünnepelt, amikor odaér ő is.A tökéletes helyszín

Fontos gondoskodni a megfelelő mennyiségű ennivalóról, italokról, sőt, a dekorációról és zenéről is. Ha mi készítjük a szendvicseket, süteményeket, tortát, álljunk neki a buli előtt egy-két nappal, és vonjunk be néhány barátot, rokont is a projektbe, különben a nagy napra teljesen kidőlünk a fáradtságtól. A vendégeket megkérhetjük, hogy néhány üveg itallal járuljanak hozzá a bulihoz, így kissé költséghatékonyabb lesz számunkra az összejövetel. Az italokat érdemes előző nap összegyűjteni, kérjük meg a többieket, hogy maguk vigyék a helyszínre. A zenéről se feledkezzünk meg, a repertoárt állítsuk össze az ünnepelt kedvenc számaiból, szerezzük be a mini DJ-pulthoz szükséges eszközöket (laptop, hangfal stb.), ha kell, akkor ehhez is kérjünk valakitől segítséget.

Vannak, akik az otthonukba szeretik tartani az ilyen eseményeket, de az sem ritka, hogy inkább külsős helyszínt választanak (ott nagyobb eséllyel lepődik meg az ünnepelt). Amennyiben a családi rendezvény Budapesten kerül megrendezésre, a legjobb külsős helyszíneket itt találod!

Az elterelés

Ha az ünnepelt lakásában lesz a móka, akkor gondoskodni kell arról, hogy valahogy távol maradjon. Például vigyük el előtte moziba, ez idő alatt pedig a vendégek előkészítik a terepet a kulcsot adjuk oda valakinek előtte: feldíszítik a lakást, áthozzák a szervezőtől az ételeket ehhez a mi lakásunkhoz is adjunk nekik kulcsot, vagy ők viszik oda a maguk készítette finomságokat, behűtik az italokat, előkészítik az ajándékot, beizzítják a zenepultot.
Amiről tudnod kell DIY Érdekességek Inspiráció, kreatívLegfrissebb cikkek


Biztonsági Eszközök a Személy és Vagyonőri Munkában: A Védelem Egyik Alappillére
A személy- és vagyonőrök szerepe az emberek és vagyonuk védelme, valamint a biztonság fenntartása. Az őrök hatékonyan végezhetik munkájukat különféle biztonsági eszközök alkalmazásával. Ebben a cikkben most felsoroljuk, hogy milyen biztonsági eszközöket használhatnak a személy és vagyonőrök munkájuk során!
Elmozduló fogak felnőtt korban? Ez az 5 leggyakoribb ok
Észrevetted, hogy egy-két fog kissé kilóg a helyéről? Mintha elmozdultak volna a helyükről a fogaid? A harapásod is el-el akad, mintha máshogyan állna egy-egy fogad? Lehet, hogy nem csak beképzeled! Vannak olyan esetek, amiknek a fogak elmozdulnak felnőtt korban is. Mi okozza ezt? Mutatjuk a fogak elmozdulásnak 5 leggyakoribb okát!
7 fontos dolog, ami nagyszerűvé tesz egy jó szállodai szobát
A legnagyobb döntés, amit utazás előtt meghozunk, az az, hogy hol szálljunk meg, egy jó szállodai weboldal marketing pedig elhiteti velünk a honlapjukat böngészve, hogy nekik vannak a legjobb szobáik. A tartózkodási hely eldöntése sok kapcsolatot teremtett vagy megszakított, sok költségvetést megfeszített vagy megtakarított, és ami a legfontosabb, sok ünnepet javított vagy megtizedelt. Vizsgáljuk meg és beszéljünk arról, hogy pontosan mi az, amitől egy szállodai szoba nagyszerű lesz.
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!