Mi kell egy nagyszerű meglepetés szülinapi bulihoz?

Főoldal > Mi kell egy nagyszerű meglepetés szülinapi bulihoz?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mi kell egy nagyszerű meglepetés szülinapi bulihoz?


2021/06/06
Rékka

Vannak, akik minden születésnapot szeretnek nagy bulival megünnepelni, mások inkább csak a kerek számok esetében tartanak banzájt, megint másoknak pedig a szeretteik szerveznek meglepetés bulit. Ilyenkor a barátok mellett gyakran a teljes rokonság is hivatalos – és hogy mindenki jól érezze magát, néhány dologra nem árt odafigyelni!

A tökéletes meglepetés buli

Mindenki tartsa a száját!

Egy meglepetés buli akkor sikeres, ha az ünnepelt egészen az előugrás pillanatáig nem is sejt semmit. Ehhez persze az kell, hogy minden beavatott tartsa a száját, még véletlenül se szólja el magát. Ez néha különösen nehéz lehet, ezért, ha valakiről tudod, hogy nem képes titkokat megtartani, ne mondj neki semmi konkrétat, csak hogy szükséged van rá XY dátumon, ne csináljon programot.

A helyszínen, akár saját lakás, akár külsős, ne hagyjatok elöl cipőket, sőt, az autókkal is a környezőutcákban parkoljon mindenki, hogy ne fogjon gyanút az ünnepelt, amikor odaér ő is.A tökéletes helyszín

Fontos gondoskodni a megfelelő mennyiségű ennivalóról, italokról, sőt, a dekorációról és zenéről is. Ha mi készítjük a szendvicseket, süteményeket, tortát, álljunk neki a buli előtt egy-két nappal, és vonjunk be néhány barátot, rokont is a projektbe, különben a nagy napra teljesen kidőlünk a fáradtságtól. A vendégeket megkérhetjük, hogy néhány üveg itallal járuljanak hozzá a bulihoz, így kissé költséghatékonyabb lesz számunkra az összejövetel. Az italokat érdemes előző nap összegyűjteni, kérjük meg a többieket, hogy maguk vigyék a helyszínre. A zenéről se feledkezzünk meg, a repertoárt állítsuk össze az ünnepelt kedvenc számaiból, szerezzük be a mini DJ-pulthoz szükséges eszközöket (laptop, hangfal stb.), ha kell, akkor ehhez is kérjünk valakitől segítséget.

Vannak, akik az otthonukba szeretik tartani az ilyen eseményeket, de az sem ritka, hogy inkább külsős helyszínt választanak (ott nagyobb eséllyel lepődik meg az ünnepelt). Amennyiben a családi rendezvény Budapesten kerül megrendezésre, a legjobb külsős helyszíneket itt találod!

Az elterelés

Ha az ünnepelt lakásában lesz a móka, akkor gondoskodni kell arról, hogy valahogy távol maradjon. Például vigyük el előtte moziba, ez idő alatt pedig a vendégek előkészítik a terepet a kulcsot adjuk oda valakinek előtte: feldíszítik a lakást, áthozzák a szervezőtől az ételeket ehhez a mi lakásunkhoz is adjunk nekik kulcsot, vagy ők viszik oda a maguk készítette finomságokat, behűtik az italokat, előkészítik az ajándékot, beizzítják a zenepultot.
Amiről tudnod kell DIY Érdekességek Inspiráció, kreatívLegfrissebb cikkek


Összefüggés a fogak elvesztése és a vesebetegség között
Egy, a 'Journal of Periodontology' című szaklapban megjelent cikk szerint a felnőttkori fogvesztés növelheti a krónikus vesebetegségek (CKD) kialakulásának esélyeit.
Mindennapi praktikák refluxxal küzdőknek
A reflux, vagyis a gyomorsav túltermelődése, pláne, ha a gyomorszáj sem záródik teljesen, bizony nem csak kellemetlen, hanem egyenesen fájdalmas következményekkel jár. Ugyanakkor, ha az ember elfogadja, hogy jobban oda kell figyelnie, néhány egyszerű módszerrel teljesen jól kordában lehet tartani a panaszokat.
Az ekcéma fajtái
Az ekcéma, más néven idült bőrgyulladás egyik jellemző tüneteként a bőrön kisebb-nagyobb területeken vörös, gyulladt és pikkelyesen hámló foltok jelennek meg.
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!