Így kötsd le a gyereket a nyári szünetben

Főoldal > A 10 legjobb szabadtéri játék és kerti játék gyerekeknek és családoknak

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A 10 legjobb szabadtéri játék és kerti játék gyerekeknek és családoknak


2022/07/19
ZH

Most megmutatjuk azokat a kerti játékok, amik garantálják, hogy ne unatkozzatok a nyári szünet alatt, akkor sem, ha otthon maradtok. Nézd meg a legjobb kerti játékokat, amikkel nem csak a ygerekek, de az egész család jól szórakozhat!

legjobb játékok a kertbe

Kerti játékok az egész család számára


Egy nagyszerű szabadtéri játék értékét nem lehet túlbecsülni. Legyen szó egy lovagolható járműről, mini kerti felszerelésről vagy csak egy egyszerű ütőről és labdáról, a szabadtéri játékok jó befektetést jelentenek, mivel a gyerekeket kihozzák a friss levegőre, lemozogják az elgyűlt energiákat és élvezik a fizikai tevékenységet is.


A szabadban való játék az egyik legjobb módja annak, hogy támogasd a kicsi tanulását és fejlődését. Gondolj a saját tapasztalataidra a kinti tartózkodással kapcsolatban – itt az ideje a szabadnak lenni, menekülni, gondolkodni, élvezni és pihenni. Gyermekeink számára is itt az ideje, hogy felfedezzék a szabadságot, kalandokat éljenek át, kifejezzék magukat, javítsák testi-lelki egészségüket és fejlődésüket. Pont erre való a nyári szünet.




A szabadban való tartózkodás lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy ráhangolódjanak önmagukra és az őket körülvevő világra, ami viszont támogatja agyuk fejlődését, miközben érzékszerveivel felfedezik a külvilágot. A szabadban játszva a gyerekek szabadon futhatnak, ugrálhatnak és játszhatnak, ami fejleszti a motoros készségeiket és segít fittségben tartani őket.
De mi más lehetne jobb, hogyha ezeket a játékokat együtt is elvégezhetjük, ami plusz élményként is szolgál a gyerekek számára? Éppen ezért összegyűjtöttük a legjobb szabadtéri játékokat, amiket egyszerűen beszerezhettek otthonra is, és garantált lesz a családi szórakozás!

 

Legjobb szabadtéri játékok


A legjobb az egészben az, hogy sok ezek hordozható játékok, amelyek a strandon vagy a parkban is szórakoztathatnak minket!

 

  • Hordozhatóság szempontjából a legjobb: Surface Swingball
  • A legjobb egy új készség elsajátításához: Íjász szett
  • A legjobb szabadtéri családi játék: Kugli
  • A legjobb olcsó vásárlás: Waboba Wingman szilikon frizbi
  • A legjobb lovagolható játék: Összecsukható tricikli
  • Meglepetésért a legjobb: Stomp Rocket
  • A legjobb kreativitás: Óriás kréta
  • A legjobb a fenntarthatóság szempontjából: Óriás buborék fújó
  • A legjobb kisgyermekek számára: Kézi fűnyíró
  • A sokoldalúság szempontjából a legjobb: Tufatálca

Ha pedig tényleg az egész család számára kerestek mókát, akkor egy  nagy trambulin vásárlás jó ötlet lehet! A  nagy trambulin vásárlás lehetővé teszi, hogy az egész család jól mulasson a kertben is, hidd el, a trambulin nem csak a gyerekeknek való!
 




Érdekességek



Legfrissebb cikkek


Üzleti vacsora etikett: ezeket a szabályokat érdemes ismerned
Néhány éttermi etikett szimplán csak egyenlő a józan ésszel: nem beszélünk teli szájjal, nem mondunk durva vicceket étkezés közben, és köhögéskor mindig a szánk elé tesszük a kezünket. De vannak olyan viselkedési formák is, amiket nem biztos, hogy szüleink megtanítottak nekünk kiskorunkban, például, hogy kinek illik fizetni-e és hogyan?!
Ezt mindenképp tudnod kell a D-vitaminról!
 A D-vitamint szervezetünk saját maga állítja elő a napfény hatására. Emiatt a magyar lakosság D-vitamin-szintje tél végére már nagyon alacsony, mivel a zsírraktárak 2-3 hónap alatt teljesen kiürülhetnek pótlás nélkül. 
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!