A legjobb kreatív esküvői játék ötletek: Így dobd fel a Nagy Napot: 5 kreatív esküvői játék ötlet

Főoldal > Így dobd fel a Nagy Napot: 5 kreatív esküvői játék ötlet

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így dobd fel a Nagy Napot: 5 kreatív esküvői játék ötlet


2023/12/01
ZH

A Nagy Nap mindig egy különleges alkalom, nem csak a házasulandó pár számára, hanem a családtagok, barátok részére is. Szeretnéd még inkább feldobni, és emlékezetessé tenni a vendégsereg részére a nagy napotokat? Mutatunk néhány szuper esküvői játékötletet, amivel még akár átöltözős, pihenős időt is nyerhettek az est folyamán, mégsem fog senki unatkozni! Egy emlékezetes esküvőhöz nem is kell nagyon más, csak egy tökéletes lagzi helyszín Budapesten, és izgalmas programok, na meg persze TI!

5 kreatív esküvői játék ötletek

A Cipős játék

Ez az egyik kedvenc játékunk az esküvői fogadásokon! Az ifjú házasok a vendégeik előtt foglalnak helyet, háttal ülve egymással, egy-egy fél pár cipővel a kezükben (tehát egy mennyasszonyi és egy vőlegény cipővel ülnek mind a ketten). A násznép egy erre kijelölt tagja látja el a házigazda szerepét, és a párnak egyszerre kell válaszolnia a következő kérdésekre a válaszuknak megfelelő cipő felemelésével. Adunk néhány kérdés ötletet, de a barátok, családtagok biztosan tudják még bővíteni ezt a listát. 

  • Ki mondta először, hogy szeretlek?
  • Ki tette meg az első lépést?
  • Kinek jobb a kézírása?
  • Ki öltözik jobban?
  • Ki a jobb táncos?
  • Kinek a telefonját kell többször tölteni?
  • Ki mondta, hogy jobban szeretlek?
  • Ki valószínű, hogy késik?
  • Ki a jobb szakács?
  • Ki kapta a jobb jegyeket az iskolában?

Bár a vendégek nem fognak játszani, kiröhögnek, miközben a válaszaid felfedik az igazságot arról, hogyan tekintesz magadra és egymásra ebben az ostoba játékban. Jó buli lesz hidd el, vagy 15 percig lehet űzni minimum ezt az egészet! Kérj meg ismerősöket, hogy írjanak össze előre kérdéseket! 

Színező állomás

Ez az esküvői tipp főleg azoknak szól, akik sok kisgyermekes családot hívnak meg az esküvőjükre. Hiszen a legkisebbekre is gondolni kell, nem igaz? A színezés órákig leköti a gyerekeket, és ami a legjobb az egészben, zökkenőmentes, csöndben vannak, és baleset sem valószínű, hogy éri őket, nincsenek nagy kockázatok. Díszítsd fel minden gyermek terítékét egy kifestőkönyvvel vagy valamilyen firkapapírral és zsírkrétával. Még jobb, ha van egy külön gyerekasztal az esküvői ülőhelytáblázatban, és a sok gyerek együtt alkothat, egy erre kialakított ponton, ahol semmilyen kárt nem tesznek még csak a terítékben sem! 

 

Piñata

Ki ne szeretné a színes cukorkás játékokat? Valljuk be, kicsik, és nagyok is rajonganak az ilyesféle játékokért! Egy óriási esküvői torta, szív vagy más szerelemszimbólum alakú piñata forma tökéletes választás lehet egy esküvőre is. Gondolj csak bele, az egész násznép összejön, hogy megnézze ezt a ceremóniát is.  Akár lehet desszertek előtt is lejátszani, vagy hajnalban, amikor mindenkinek kezd egy kis édesség után fájnia a foga.

 

Szókereső tábla

Alakíts ki egy egyszerű táblát kreatív szókeresővé, írj különleges szavakat, és sok-sok betűt, majd rakj ki színes krétákat. A szókereső játék barkácsolásának trükkje az, hogy az egyes betűket állandó festékkel írjuk, és csak a körbeírt szavakhoz biztosítunk krétát. Légy kreatív, és írj bele személyes érdekességeket kettőtökről, mint párról, hogy a vendégek megtalálhassák. Akár még apró jutalom is járhat érte, csoki, vagy egy szelet süti!

 

Kreatív kerék

Egy megpörgethető kereket is állíthatsz fel annak érdekében, hogy aktivitásra bírd a vendégeket. Olyan tevékenységeket lehet ezen pörgetni, mint mutasd meg a kedvenc táncmozdulatod, kérj fel táncolni egy pihenő vendéget, csókolj meg valakit, kérj fel táncolni egy koszorús lányt, és hasonló kreatív ötletek!
 
DIY ÉrdekességekLegfrissebb cikkek


Esküvői torta a nyári nagy melegben - Így marad estig tökéletes!
A nyári esküvők varázsa elbűvölő, de a forróság komoly kihívást jelenthet az esküvői torta frissességének megőrzésében. Így maradhat tortád estig tökéletes!
5 fogászati eljárás, amire azt hiszik drága, de nem az
A modern fogászati kezelések ma már sokkal elérhetőbbek, mint azt sokan gondolnák. A technológiai fejlődésnek köszönhetően számos olyan eljárás érhető el, amelyek nemcsak hatékonyak és biztonságosak, de ár-érték arányban is kiválóak. Ebben a cikkben 5 olyan fogászati eljárást mutatunk be, amelyeket gyakran drágának hisznek, pedig valójában megfizethetőek.
Hogyan állapítható meg egy arckrém összetétele?
Az arckrémek összetételének meghatározása kulcsfontosságú a termékek hatékonyságának és biztonságosságának értékelésében, és a folyadékkromatográfiai eljárás egy hatékony módszer ezen összetevők azonosítására és mennyiségi meghatározására.
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!