A 3 legjobb játék csapatépítőkre

Főoldal > A 3 legjobb játék csapatépítőkre

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A 3 legjobb játék csapatépítőkre


2020/09/15
VN

Csapatépítő szervezésén gondolkodtok? Nagyon helyes, egy kis csapat összekovácsolás mindig jól jön, még a járvány alatt is nagyon fontos! Szeretnétek néhány olyan izgalmas játékot, ami amellett, hogy nagyon élvezetes, még a csapatmunka hatékonyságát is segíti? Most hoztunk nektek 3 ilyet, nézzük is mik ezek!

Top 3 csapatépítő játék

Filmcsillagok

A színészkedős játékok nagyon nagy sikert szoktak aratni, ahhoz, hogy oldódjon a hangulat, és a munkatársak megismerjék egymás igazi oldalát, tökéletes választás. Ez a játék igazából nagyon hasonlít az Activity-hez, a lényege az, hogy a csapatoknak híres filmjeleneteket kell elmutogatniuk, a többi csapatnak pedig ki kell találnia, hogy melyik filmről lehetett szó.  Célszerű olyan mindenki által ismert filmekből választani, mint a Star Wars, Mátrix, Jurassic Park, Harry Potter, vagy éppen a Titanic, de ha van valami közös szál is, akkor azt is fel lehet használni.

 Három igaz, egy hamis

Ez egy olyan izgalmas játék, aminek tényleg az a célja, hogy az együtt dolgozók közelről megismerjék egymást, ennek következtében pedig jobban kommunikáljanak, annak révén, hogy közelebb érzik magukhoz a másikat. A játék menete: egyesével mindenki mond 4 dolgot magáról, amiből 3 igaz, 2 hamis, a többieknek pedig ki kell találniuk, melyik az, ami nem igaz.

 

Egy perc és nyersz

A televízióból már jól ismert játék, ami annyi nézőt magával ragadott bizony egy csapatépítőn is felhasználható. Ha még egy kicsit változtatni is kell az alapvető szabályokon, a lényeg megmarad, ügyességi feladatokat kell végrehajtani bizonyos idő alatt, ami ideális esetben az alapszabálynak megfelelő 60 másodperc, de egy nehezebb feladatnál ezen lehet akár növelni is. Itt is szükség van megfelelő csapatmunkára, hiszen együtt ki kell dolgozni egy stratégiát, é egy kijelölt embernek a többiek tanácsai mentén végrehajtania. Rengeteg feladatötlete lehet találni az interneten, de adunk mi is néhány ötletet: műanyag pohárból torony építése, cukorkák kiemelése egy tálból szívószállal, csavar anyák egymásra helyezése evőpálcikákkal.

 

Ha pedig ezek lebonyolításához egy igazán szuper helyszínt kerestek, akkor itt mutatjuk: rendezvényhelyszín!
ÉrdekességekLegfrissebb cikkek


Összefüggés a fogak elvesztése és a vesebetegség között
Egy, a 'Journal of Periodontology' című szaklapban megjelent cikk szerint a felnőttkori fogvesztés növelheti a krónikus vesebetegségek (CKD) kialakulásának esélyeit.
Hova utazzunk ősszel?
Vége van a nyárnak, de te úgy érzd, hogy még nem utaztál eleget? Az évnek ebben a szakaszában sem tudsz otthon ülni? Nincs ezzel semmi baj! Ősszel is számtalan lehetőség várja a kíváncsi kalandorokat! Merre érdemes ősszel indulni? Mutatunk nagyon jó desztinációkat!
Csodáld az ősz színeit kerted kényelméből!
Ha azon szerencsések közé tartozunk, akik kertesházban élik mindennapjaikat, akkor már-már természetes, hogy a nyár és a meleg napok beálltával életünk színterei elkezdtek a lakáson kívülre terjeszkedni. Legyen szó hétvégi grillezésekről, medencepartikról, vagy csak egyszerűen egy a teraszon elköltött ebédről – a nyár mindehhez megfelelő időt és teret kínált.  Na de ha beköszönt az ősz aranyló színeivel és hűvösebb szellőivel az azt jelenti, hogy mindenképp csak az ablakból figyelhetjük tovább a friss levegőjű külvilágot? Korántsem! Most mutatunk néhány lehetőséget, amely lehetőséget nyújt az őszi szabadtéri pihenésre!  
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!