A 3 legjobb játék csapatépítőkre

Főoldal > A 3 legjobb játék csapatépítőkre

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A 3 legjobb játék csapatépítőkre


2020/09/15
VN

Csapatépítő szervezésén gondolkodtok? Nagyon helyes, egy kis csapat összekovácsolás mindig jól jön, még a járvány alatt is nagyon fontos! Szeretnétek néhány olyan izgalmas játékot, ami amellett, hogy nagyon élvezetes, még a csapatmunka hatékonyságát is segíti? Most hoztunk nektek 3 ilyet, nézzük is mik ezek!

Top 3 csapatépítő játék

Filmcsillagok

A színészkedős játékok nagyon nagy sikert szoktak aratni, ahhoz, hogy oldódjon a hangulat, és a munkatársak megismerjék egymás igazi oldalát, tökéletes választás. Ez a játék igazából nagyon hasonlít az Activity-hez, a lényege az, hogy a csapatoknak híres filmjeleneteket kell elmutogatniuk, a többi csapatnak pedig ki kell találnia, hogy melyik filmről lehetett szó.  Célszerű olyan mindenki által ismert filmekből választani, mint a Star Wars, Mátrix, Jurassic Park, Harry Potter, vagy éppen a Titanic, de ha van valami közös szál is, akkor azt is fel lehet használni.

 Három igaz, egy hamis

Ez egy olyan izgalmas játék, aminek tényleg az a célja, hogy az együtt dolgozók közelről megismerjék egymást, ennek következtében pedig jobban kommunikáljanak, annak révén, hogy közelebb érzik magukhoz a másikat. A játék menete: egyesével mindenki mond 4 dolgot magáról, amiből 3 igaz, 2 hamis, a többieknek pedig ki kell találniuk, melyik az, ami nem igaz.

 

Egy perc és nyersz

A televízióból már jól ismert játék, ami annyi nézőt magával ragadott bizony egy csapatépítőn is felhasználható. Ha még egy kicsit változtatni is kell az alapvető szabályokon, a lényeg megmarad, ügyességi feladatokat kell végrehajtani bizonyos idő alatt, ami ideális esetben az alapszabálynak megfelelő 60 másodperc, de egy nehezebb feladatnál ezen lehet akár növelni is. Itt is szükség van megfelelő csapatmunkára, hiszen együtt ki kell dolgozni egy stratégiát, é egy kijelölt embernek a többiek tanácsai mentén végrehajtania. Rengeteg feladatötlete lehet találni az interneten, de adunk mi is néhány ötletet: műanyag pohárból torony építése, cukorkák kiemelése egy tálból szívószállal, csavar anyák egymásra helyezése evőpálcikákkal.

 

Ha pedig ezek lebonyolításához egy igazán szuper helyszínt kerestek, akkor itt mutatjuk: rendezvényhelyszín!
ÉrdekességekLegfrissebb cikkek


Esküvői torta a nyári nagy melegben - Így marad estig tökéletes!
A nyári esküvők varázsa elbűvölő, de a forróság komoly kihívást jelenthet az esküvői torta frissességének megőrzésében. Így maradhat tortád estig tökéletes!
5 fogászati eljárás, amire azt hiszik drága, de nem az
A modern fogászati kezelések ma már sokkal elérhetőbbek, mint azt sokan gondolnák. A technológiai fejlődésnek köszönhetően számos olyan eljárás érhető el, amelyek nemcsak hatékonyak és biztonságosak, de ár-érték arányban is kiválóak. Ebben a cikkben 5 olyan fogászati eljárást mutatunk be, amelyeket gyakran drágának hisznek, pedig valójában megfizethetőek.
Hogyan állapítható meg egy arckrém összetétele?
Az arckrémek összetételének meghatározása kulcsfontosságú a termékek hatékonyságának és biztonságosságának értékelésében, és a folyadékkromatográfiai eljárás egy hatékony módszer ezen összetevők azonosítására és mennyiségi meghatározására.
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!