Legyen a Te mosolyod is hibátlan!

Főoldal > A tökéletes fogsor receptje

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A tökéletes fogsor receptje


2021/08/26
SFV

Mindannyian vágyunk a tökéletes mosolyra és arra, hogy bármikor bátran kacaghassunk a világra. Sokunkat elbizonytalanít azonban egy-egy ferdén álló fog, vagy éppen egy-egy hézag a fogsorunkban, vagy a fogainkon éktelenkedő szuvasodás jelei. Jelen cikkünkben mutatjuk a megoldásokat!

Mosolyogj te is bátran!

Ferdén álló fogak


A ferdén álló fogakra a legkézenfekvőbb megoldás a fogszabályozó. Sokan azonban tartanak tőle, hogy az idő alatt, míg a kezelés tart még kényelmetlenebbül érzenék magukat bőrükben és a maradék önbizalmukat is elveszítenék, ami a mosolyukat illeti. Erre kínál megoldást az ezstétikusan rögzített fogszabályozó, vagy a láthatatlan fogszabályozó. Utóbbinál egy a fogak belső oldalára rögzített készülékről beszélhetünk, míg előbbi nagyon hasonlatos a klasszikus fogszabályozóhoz, azonban választható belőle alig látható, fogszínű változat.


Lyukas fogak


A lyukas fogakra a tökéletes megoldás az esztétikus fogtömés. Ebben az esetben a fogtömés préskerámiával történik, melynek különlegessége, hogy színe teljes egészében megegyezik a fog színével, így láthatatlanná és feledhetővé válik a valaha volt hiányosság. Fontos előnye továbbá, hogy fémallergiások is bátran élhetnek vele. A préskerámia fogtömés elkészítése bár költséges kezelés, fontos megjegyezni, hogy legyártása teljesen egyedileg történik így elérve az észrevehetetlen hatást mind használója, mind a külvilág számára.
Foghiány


A foghiányra a tökéletes megoldás a fogászati implantáció, ami a nevéhez hűen egy fogimplantátum behelyezését, azaz egy új fog behelyezését takarja a még megmaradt természetes fogsorba. Akkor sincs ok aggodalomra azonban, ha már régóta küzd foghiánnyal, az implantátum behelyezése így is lehetséges. Erre kínál megoldást a csontpótlás, amely eljárás során a foghiány helyén már elsorvadt csontot igyekeznek pótolni, így előkészítve az implantátum helyét.
 
Amiről tudnod kell Egészség SzépségLegfrissebb cikkek


Biztonsági Eszközök a Személy és Vagyonőri Munkában: A Védelem Egyik Alappillére
A személy- és vagyonőrök szerepe az emberek és vagyonuk védelme, valamint a biztonság fenntartása. Az őrök hatékonyan végezhetik munkájukat különféle biztonsági eszközök alkalmazásával. Ebben a cikkben most felsoroljuk, hogy milyen biztonsági eszközöket használhatnak a személy és vagyonőrök munkájuk során!
Elmozduló fogak felnőtt korban? Ez az 5 leggyakoribb ok
Észrevetted, hogy egy-két fog kissé kilóg a helyéről? Mintha elmozdultak volna a helyükről a fogaid? A harapásod is el-el akad, mintha máshogyan állna egy-egy fogad? Lehet, hogy nem csak beképzeled! Vannak olyan esetek, amiknek a fogak elmozdulnak felnőtt korban is. Mi okozza ezt? Mutatjuk a fogak elmozdulásnak 5 leggyakoribb okát!
7 fontos dolog, ami nagyszerűvé tesz egy jó szállodai szobát
A legnagyobb döntés, amit utazás előtt meghozunk, az az, hogy hol szálljunk meg, egy jó szállodai weboldal marketing pedig elhiteti velünk a honlapjukat böngészve, hogy nekik vannak a legjobb szobáik. A tartózkodási hely eldöntése sok kapcsolatot teremtett vagy megszakított, sok költségvetést megfeszített vagy megtakarított, és ami a legfontosabb, sok ünnepet javított vagy megtizedelt. Vizsgáljuk meg és beszéljünk arról, hogy pontosan mi az, amitől egy szállodai szoba nagyszerű lesz.
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!