Legyen a Te mosolyod is hibátlan!

Főoldal > A tökéletes fogsor receptje

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A tökéletes fogsor receptje


2021/08/26
SFV

Mindannyian vágyunk a tökéletes mosolyra és arra, hogy bármikor bátran kacaghassunk a világra. Sokunkat elbizonytalanít azonban egy-egy ferdén álló fog, vagy éppen egy-egy hézag a fogsorunkban, vagy a fogainkon éktelenkedő szuvasodás jelei. Jelen cikkünkben mutatjuk a megoldásokat!

Mosolyogj te is bátran!

Ferdén álló fogak


A ferdén álló fogakra a legkézenfekvőbb megoldás a fogszabályozó. Sokan azonban tartanak tőle, hogy az idő alatt, míg a kezelés tart még kényelmetlenebbül érzenék magukat bőrükben és a maradék önbizalmukat is elveszítenék, ami a mosolyukat illeti. Erre kínál megoldást az ezstétikusan rögzített fogszabályozó, vagy a láthatatlan fogszabályozó. Utóbbinál egy a fogak belső oldalára rögzített készülékről beszélhetünk, míg előbbi nagyon hasonlatos a klasszikus fogszabályozóhoz, azonban választható belőle alig látható, fogszínű változat.


Lyukas fogak


A lyukas fogakra a tökéletes megoldás az esztétikus fogtömés. Ebben az esetben a fogtömés préskerámiával történik, melynek különlegessége, hogy színe teljes egészében megegyezik a fog színével, így láthatatlanná és feledhetővé válik a valaha volt hiányosság. Fontos előnye továbbá, hogy fémallergiások is bátran élhetnek vele. A préskerámia fogtömés elkészítése bár költséges kezelés, fontos megjegyezni, hogy legyártása teljesen egyedileg történik így elérve az észrevehetetlen hatást mind használója, mind a külvilág számára.
Foghiány


A foghiányra a tökéletes megoldás a fogászati implantáció, ami a nevéhez hűen egy fogimplantátum behelyezését, azaz egy új fog behelyezését takarja a még megmaradt természetes fogsorba. Akkor sincs ok aggodalomra azonban, ha már régóta küzd foghiánnyal, az implantátum behelyezése így is lehetséges. Erre kínál megoldást a csontpótlás, amely eljárás során a foghiány helyén már elsorvadt csontot igyekeznek pótolni, így előkészítve az implantátum helyét.
 
Amiről tudnod kell Egészség SzépségLegfrissebb cikkek


Ezek lesznek a legnépszerűbb szépészeti beavatkozások 2023-ban
A plasztikai sebészeti trendek évről évre jönnek és mennek, de egy dolog változatlan – a szépészeti beavatkozások továbbra is rendkívül népszerűek. A finomításoktól a teljes test átalakításokig a szépészeti eljárásokra nagyobb az igény, mint valaha. Azok számára, akik tájékozottak szeretnének maradni, fontos, hogy megismerkedjenek a kozmetikai eljárások közelgő trendjeivel.
3 esküvői virágtrend 2023-ra, ami mindenkit lenyűgöz majd
A mesebeli folyosóktól és a látványos központi elemektől a finom csokrokig és a drámai, fej feletti installációkig – íme, mi várható a nagy napok virágzásában 2023-ban.
7 tipp, hogy a legtöbbet hozd ki a szaunádból
Az egészség és az élvezeti tényezők növelése érdekében tekintsd meg ezeket a szaunázási tippeket az otthoni szauna híveitől, hiszen számtalan előnnyel jár, ha a házad falain belül tudod magad egy kis wellnessel kikapcsolni: az idegszálaid is kisimulnak és az immunrendszered is erősödik, de ezt még lehet fokozni, mutatjuk hogyan!
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!