Így néz ki egy fogtömés a szék másik oldaláról - érdekességek a fogtömésről

Főoldal > Hogyan végzik el helyesen egy fog tömését?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan végzik el helyesen egy fog tömését?


2021/10/28
TK

Biztosan Neked is tömték már be fogadat, hiszen manapság ez már rutinkezelésnek számít. Mégis, ha közelebbről megnézzük, akkor találhatunk benne olyan pontokat, melyeket nem is olyan egyszerű kivitelezni. Lássuk, hogyan néz ki egy fogtömés a székek másik oldaláról!

Fogtömés

A fogtömést ma már a legkorszerűbb anyagokkal, eszközökkel végzik el, ezzel is sikeresen kezelve a fogszuvasodást. A végeredmény pedig nem csak egészséges, de esztétikailag is vonzó lesz majd számodra. A legtöbb rendelőben ma már csakúgy, mint a többi fogászati kezelés ez is fájdalommentesen történik, ezzel is megnyugtatva a Pácienst, aki így semmilyen körülmény között sem távozhat negatív tapasztalattal onnan.


Mikor is van szükség fogtömésre?


A leggyakoribb esetek közé tartozik, ha a fog felszínén szuvasság keletkezett, vagy éppen, ha a tömés már nem zár jól, esetleg cserére szorul egy sérülés miatt, vagy mert előzőleg amalgán tömést használtak a kezelés során.
Fogtömés a Móricz Dental rendelőjében


Mindenki kétségek között érkezik meg egy-egy fogászati rendelőbe, mégis a Móricz Dental teljeskörű tájékoztatást nyújt a Páciens nyugalma érdekében.


Amennyiben fogászati kezelésre lenne szükséged, akkor a rendelő felkeresése után egy előzetes konzultáción kell majd részt venned, melyet majd egy digitális diagnosztika követ, így is megbizonyosodva a problémádról.


Ezután ismertetni fogják Veled a kezelési tervet, valamint egy árajánlatot is mondani fognak, ezzel biztosítva, hogy a kezelés végeztével ne merüljön fel semmilyen plusz költség, mely Téged terhelne.


Ezután veszi majd kezdetét maga a kezelés, mely eleinte egy érzéstelenítést foglal magába, utána kezdik el a szuvas szövetrészeket eltávolítani, lefertőtlenítik a kezelt fogat, majd alábélelik a tömés helyét. A tömőanyag behelyezése után kialakítják a fog végleges formáját, ezzel is biztosítva, hogy ezentúl bátran mosolyoghass!


A Móricz Dental rendelőjében korszerű technológiával, a legmodernebb eszközökkel képesek a szakemberek egyénre szabott megoldásokat nyújtani, így a fogtömés Budapest szívében, nyugodt körülmények között történhet meg.
 
Amiről tudnod kell Egészség ÉrdekességekLegfrissebb cikkek


Esküvői torta a nyári nagy melegben - Így marad estig tökéletes!
A nyári esküvők varázsa elbűvölő, de a forróság komoly kihívást jelenthet az esküvői torta frissességének megőrzésében. Így maradhat tortád estig tökéletes!
5 fogászati eljárás, amire azt hiszik drága, de nem az
A modern fogászati kezelések ma már sokkal elérhetőbbek, mint azt sokan gondolnák. A technológiai fejlődésnek köszönhetően számos olyan eljárás érhető el, amelyek nemcsak hatékonyak és biztonságosak, de ár-érték arányban is kiválóak. Ebben a cikkben 5 olyan fogászati eljárást mutatunk be, amelyeket gyakran drágának hisznek, pedig valójában megfizethetőek.
Hogyan állapítható meg egy arckrém összetétele?
Az arckrémek összetételének meghatározása kulcsfontosságú a termékek hatékonyságának és biztonságosságának értékelésében, és a folyadékkromatográfiai eljárás egy hatékony módszer ezen összetevők azonosítására és mennyiségi meghatározására.
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!