Mutatjuk 2023 legtrendibb virágdekorációit

Főoldal > 3 esküvői virágtrend 2023-ra, ami mindenkit lenyűgöz majd

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 esküvői virágtrend 2023-ra, ami mindenkit lenyűgöz majd


2023/01/19
ZH

A mesebeli folyosóktól és a látványos központi elemektől a finom csokrokig és a drámai, fej feletti installációkig – íme, mi várható a nagy napok virágzásában 2023-ban.

esküvő virágok 2023

Esküvői virágtrend 2023

 


Miután kiválasztottad az esküvői helyszínt, és felvetted a legfontosabb szolgáltatókat, fontos eldönteni, milyen legyen az aznapi virágdíszítés. A csokroktól és a ceremónia folyosóinak elrendezéséig és a fogadás központi elemeiig az esküvő során használt virágok segítenek az átfogó esztétikában, és fokozzák az általános élményt. Ha készen állsz arra, hogy elkezd kiválasztani a virágokat a 2023-as esküvődre, akkor itt olvashatsz a legújabb trendekről. 

A szakértők szerint idén sok mindenre lehet számítani, ha esküvői virágokról van szó. Világos, merész színpaletták, egyedi vázák és elkápráztató függőberendezések. A váratlan virágok, a tömegesen használt egyedi fajták és az építészeti rendezések is nagyok lesznek idén. 2023-ban sok szezonális, helyben termesztett virágot is láthatunk majd az esküvőkön, de ez nagyrészt gyakorlatiasságból és preferenciából fakad, nem pedig új trend: Mint mindig, most is a szezonnak megfelelő virágzásokra kell összpontosítani, így lehet kihozni a maximumot a dekoráció kinézetéből.

 

A trendektől függetlenül persze mindenképp a saját elképzeléseink a legfontosabbak egy rendezvényhelyszín Budapest dekorációjáról vagy egy farm jellegű elképzelésről.
 

 

 

Egyedi színpaletták, kevesebb zöld

 


Ha valamit elvárhatunk az esküvőktől 2023-ban, az a szín. És ez különösen igaz, ha virágról van szó – állítják szakértőink. A "divatvezérelt színpaletták" uralkodnak ebben az évben. Az élénk és merész rózsaszíneknek volt egy nagy pillanata tavaly – gondoljunk csak a Valentino F/W 2022-es kollekciójára. Ez idén is folytatódik, különösen azzal, hogy a Viva Magenta lesz az év Pantone színe. A telítetlen ékszertónusoknak, különösen a kéknek, az olívazöldnek és a rozsdának is meglesznek a maguk pillanatai.

 

 

A lila és a sárgászöld árnyalatoknak 2023-ban is meglesznek a pillanatai. A lila árnyalatai jobbra és balra is felbukkannak, de ha szereted a melegebb színeket, ne aggódj: a szakértők szerint ezek még mindig nagyon várják az új évet. Azt is tapasztaltuk, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a telített meleg tónusokra – a vörös, narancs, rózsaszín árnyalataira, valamint a három változatos kombinációjára.

 

 

És mivel egyre több pár támaszkodik majd a merészebb színpalettákra, a zöldek használata jelentősen csökkenni fog. 2023-ban sokkal kevesebb zöldfelületet használnak majd, különösen ami a központi elemeket illeti. A virágdíszekben kevés vagy egyáltalán nem lesz zöld. Ha lombtöltőt használnak, akkor annak színe kiegészíti az esküvői palettát. Imádom az őszibarack cickafarkot, az arany páfrányokat, a virágzó jázmint vagy a klematiszokat, a fehér spireát vagy a sötét lombozatot, például a begóniát vagy a huecherát, ezért a hatásért.

 

 

 

Telített folyosók és szertartás hátterek


Gondolj erre a következőképpen: az ünnepség a nap nyitánya, és az, hogy vendégeidnek egy „wow” pillanattal kedveskedsz, amint megérkeznek, megadja az alaphangot egy látványos estének. Emiatt szakértőink azt mondják, hogy 2023-ban is az ünnepélyes ünnepség dekorációja marad a fő trend. A címlapra méltó ünnepi virágok most a legfontosabbak számunkra!

 


A legfontosabb részletek? Folyosók és hátterek. A párok mindent megtesznek ezekben a kategóriákban. Továbbra is sok álmodozó folyosót, boltívet és hátteret fogunk látni.

 

Az építészeti stílusokat is előnyben részesítik. Mindig dinamikusabb, virágos folyosók. Érdeklődést tapasztalunk az egyedi háttérformák és a többrétegű ívek iránt is. Bármi, ami az építészetet felöleli vagy új építészeti elemeket hoz létre egy szertartáson népszerű lesz.

 

 

 

Tömegesen használt egyfajta virág

 


A változatosság lehet az élet fűszere, de az esküvői dekorációnál biztosan nem ez jelent mindent. Szakértőink izgatottan várják, hogy 2023-ban kevesebb virágfajtával dolgozhassanak. Imádjuk azt a tendenciát, hogy kevesebb virágfajtát használunk a kompozíciókban, és egy virágot csoportosítunk. tömegesen írja be a nagyobb hatás érdekében a nagy telepítéseknél.

 

 

Ami azt illeti, hogy milyen típusú virágokat láthatunk a leggyakrabban, szakértőink azt látták, hogy az egyik típus az ügyfeleik listájának élére került: a bazsarózsa. A bazsarózsa hatalmas újjáéledést tapasztalt, különösen tömegesen. Őszintén szólva, szinte minden tömegesen, legyen szó ömlesztett színről vagy ömlesztett szárról, úgy tűnik, hogy nagy felhajtást kelt. Divatos lesz még a hortenzia, a rózsa és kökörcsin, de minden a saját személyes preferenciáinktól függ.
Inspiráció, kreatívLegfrissebb cikkek


Ez a 4 tényező áll leggyakrabban a fogelvesztés mögött...
A legtöbben nem akarjuk elveszíteni a fogainkat. Nemcsak a szép mosoly, bájos külső miatt fontos, hogy jó állapotban legyenek fogaink, és ép legyen fogazatunk, hanem azért is, mert a fogaknak fontos funkciójuk van a rágás miatt az emésztésben. Mi miatt esnek ki leggyakrabban a fogak?  Mutatjuk a fogvesztés leggyakoribb okait! 
2023 legnépszerűbb esküvői torta ízek, amit minden vendég imádni fog!
A torta elmaradhatatlan kelléke az esküvőknek, azonban a nagy nap előtt számos dolgot el kell döntenünk vele kapcsolatban. Az első fontos lépés az ideális cukrász megtalálása, aki képes elkészíteni álmaink esküvőjének tortáját és természetesen meg kell nézni, hogy mekkora tortára van szükség, és ki kell választani a leglenyűgözőbb dizájnt. A puzzle utolsó fontos darabja? Az esküvői torta ízének kiválasztása.
Ezek lesznek a legnépszerűbb szépészeti beavatkozások 2023-ban
A plasztikai sebészeti trendek évről évre jönnek és mennek, de egy dolog változatlan – a szépészeti beavatkozások továbbra is rendkívül népszerűek. A finomításoktól a teljes test átalakításokig a szépészeti eljárásokra nagyobb az igény, mint valaha. Azok számára, akik tájékozottak szeretnének maradni, fontos, hogy megismerkedjenek a kozmetikai eljárások közelgő trendjeivel.
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!