3 nagyszerű csapatépítő program, amiért megéri vidékre utazni

Főoldal > 3 nagyszerű csapatépítő program, amiért megéri vidékre utazni

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 nagyszerű csapatépítő program, amiért megéri vidékre utazni


2020/12/09
VN

A csapatépítő tréningek nagyon hasznosak, ezt jól tudjuk. De sokan szeretik egyszerűen letudni a dolgot, és nem hajlandóak sok energiát, illetve időt erre fordítani, egyszerűen csak szerveznek egy közös délutánt az irodában, esetleg egy vacsorát egy közeli étteremben, pedig igen is érdemes kicsit nagyobban gondolkodni, és megfontolni egy vidéki csapatépítő megszervezését is! Mutatjuk miért!

3 nagyszerű csapatépítő program, amiért megéri vidékre utazni

#1: Programok a Balatonnál

Hazánk egyik legforgalmasabb és legnépszerűbb helye a Balaton. És nem véletlen van ez így, hiszen a Balaton számtalan lehetőséggel várja a kirándulókat, turistákat, nyaralókat, és a csapatépítő tréningre érkezőket is. Számtalan csapatépítő programot lehet szervezni a parton, amik összekovácsolják a kollégákat. Sport programok, evezés, vízi biciklizés, sup, csónaképítés, gasztronómiai programok, pincelátogatás, kirándulás a Balaton-felvidék mesés vidékein, közös sütögetés a parton, és sorolhatnánk a jobbnál jobb programokat. Ha szeretnétek ti is kihasználni a számtalan lehetőséget, akkor foglaljatok a Balaton-felvidék egyik legjobb wellness és konferencia hoteljébe, a Kristály Hotelbe, részletek itt: csapatépítő programok vidéken!

 #2: Programok a természet lágy ölén

Ahhoz, hogy a csapat úgy igazán kikapcsoljon az iroda, ahol mindennapot kemény munkával kell tölteniük, finoman szólva sem a legjobb választás. Ennél már egy fokkal jobb lehet egy étterem, persze nem egy közelben lévő, ahova ebédszünetben enni járnak. De a legjobb választás a természet, ahol tényleg nemcsak jelképes étteremben ledobhatják magukról az irodai megjelenést, és felszabadultan érezhetik magukat. Vidéken pedig erre rengeteg lehetőség van.  Túra, sportversenyek, számháború, és sorolhatnánk.

 

#3: Gondatlan kikapcsolódás

Azt is ki kell, hogy emeljük, hogy az sem elhanyagolható haszna a vidéki csapatépítőknek, hogy a munkatársak végre kikapcsolhatnak, feltöltődhetnek, kipihenhetik magukat, a mindennapi stresszes feladatok után. Például a fentebb említett Kristály Hotel modern wellness részlegén igénybe vehetik a relaxáló szolgáltatásokat, és így újult erővel, megnövekedett kapacitással térhetnek vissza a munkához.
Érdekességek KarrierLegfrissebb cikkek


2021-ben is fontosak a csapatépítő tréningek!
Az elmúlt években egyre több cégvezető jött rá, hogy mekkora fontossággal bírnak a csapatépítő tréningek. 2020-ban a koronavírus mindent feje tetejére állított, többek között a munkavégzés hogyanját is. De egy dolog maradt a régi, a hatékony csapatmunka még mindig elengedhetetlen. A hatékony csapatmunkához pedig kell egy jó csapat, amihez pedig csapatépítő tréningek!
Kikapcsolódás a hosszú hétvégére
Hamarosan itt a húsvét, és idén abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az ünnepnek köszönhetően négynapos hétvége áll rendelkezésünkre. Használjatok ki ezt az alkalmat, és utazzatok el egy kis kényeztető kikapcsolódásra, feltöltődésre! És hogy hova? Ebben a cikkben egy szuper helyet mutatok be, ami tökéletes egy ilyen hétvégéhez!
Hogyan őrizd meg a szépségedet egy életen át?
A szépség örök, ahogy a mondás tartja, de azért lehet tenni egyet s mást annak érdekében, hogy a szépséged egész életeden át tündököljön. Ehhez pedig nem is kell túl sok mindent, csupán néhány egyszerű dologra kell odafigyelned!
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!