2021-ben is fontosak a csapatépítő tréningek!

Főoldal > 2021-ben is fontosak a csapatépítő tréningek!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

2021-ben is fontosak a csapatépítő tréningek!


2021/04/15
VN

Az elmúlt években egyre több cégvezető jött rá, hogy mekkora fontossággal bírnak a csapatépítő tréningek. 2020-ban a koronavírus mindent feje tetejére állított, többek között a munkavégzés hogyanját is. De egy dolog maradt a régi, a hatékony csapatmunka még mindig elengedhetetlen. A hatékony csapatmunkához pedig kell egy jó csapat, amihez pedig csapatépítő tréningek!

2021-ben is fontosak a csapatépítő tréningek!

Ezért fontos csapatépítőt szervezni 2021-ben is

Lehet, hogy kicsit furcsának tűnik, hogy a világjárvány kellős közepén, amikor a legtöbb nagyobb létszámú rendezvényt törölték, vagy elhalasztották, azt írjuk, hogy netek is csapatépítőt kell szerveznetek, de sajnos tényleg kell! Rengeteg kutatás indult mostanában, amik azt bizonyították, hogy a vállalati kapcsolatok nagyon megromlottak a pandémia idején, a távoli munkavégzés, és egyéb tényezők miatt, ez pedig, ha hosszú távon így marad, akkor a hatékonyságot is lerontja a vállalatban. Ez már elég jó ok arra, hogy csapatépítőt szervezzetek? A videó meetingek, emailek nem tudják helyettesíteni az irodai beszélgetéseket, amik nagyon is fontosak. Építsétek vissza a csapatszellemet, s rázzátok össze a régi csapatot egy csapatépítőn 2021-ben!

 Így szervezzetek csapatépítőt 2021-ben biztonságosan

2021-ben egyáltalán nem lesz egyszerű csapatépítő tréninget szervezni, bár mikor volt az…? Szerencsére egyre több védelmi intézkedés kerül bevezetésre, és a védőoltások is egyre szélesebb körben terjednek. Egy biztonságos csapatépítő megszervezéséhez először is kell egy biztonságos helyszín! Ezután pedig néhány higiéniai normát ki kell tűzni, annak érdekében, hogy mindenki biztonságban érezze magát, de ha a helyszín rendelkezik ilyen előírásokkal, akkor ezzel sem lesz különösebb probléma. Nekünk van egy jó ajánlatunk a helyszínnel kapcsolatban, egy csendes szálloda, idilli környezetben, a Balaton-felvidéken, a Kristály Hotel****, részletek: üzleti rendezvényhelyszín.
 
Amiről tudnod kellLegfrissebb cikkek


Összefüggés a fogak elvesztése és a vesebetegség között
Egy, a 'Journal of Periodontology' című szaklapban megjelent cikk szerint a felnőttkori fogvesztés növelheti a krónikus vesebetegségek (CKD) kialakulásának esélyeit.
Hova utazzunk ősszel?
Vége van a nyárnak, de te úgy érzd, hogy még nem utaztál eleget? Az évnek ebben a szakaszában sem tudsz otthon ülni? Nincs ezzel semmi baj! Ősszel is számtalan lehetőség várja a kíváncsi kalandorokat! Merre érdemes ősszel indulni? Mutatunk nagyon jó desztinációkat!
Csodáld az ősz színeit kerted kényelméből!
Ha azon szerencsések közé tartozunk, akik kertesházban élik mindennapjaikat, akkor már-már természetes, hogy a nyár és a meleg napok beálltával életünk színterei elkezdtek a lakáson kívülre terjeszkedni. Legyen szó hétvégi grillezésekről, medencepartikról, vagy csak egyszerűen egy a teraszon elköltött ebédről – a nyár mindehhez megfelelő időt és teret kínált.  Na de ha beköszönt az ősz aranyló színeivel és hűvösebb szellőivel az azt jelenti, hogy mindenképp csak az ablakból figyelhetjük tovább a friss levegőjű külvilágot? Korántsem! Most mutatunk néhány lehetőséget, amely lehetőséget nyújt az őszi szabadtéri pihenésre!  
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!