Budapesti randevú-programok

Főoldal > Budapesti randevú-programok

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Budapesti randevú-programok


2020/10/23
Puskás Rékka

A szerelem egy csodálatos, felemelő dolog, amelyben nem lehet meglenni cinkostárs nélkül. A szerelemhez vezető út első szakasza pedig a randevúzgatás – persze ennek nem kell megszűnnie később se. És a fővárosban számos romantikus programot találni, ami épp ideális egy mesés randi lebonyolításához. Lássunk ezek közül párat!

Budapesti randevú-programok

Múzeum/ Kiállítás 

 

Persze, sokat számít, hogy a randevúzni készülő pár tagjai miben lelik örömüket, de ha ebbe beletartozik a művészet akármelyik formája, akkor egy múzeumlátogatás, vagy egy kiállítás megtekintése remek program lehet. Lehet andalogni a kiállított műtárgyak között, beszélgetni a látottakról, vagy akár elbűvölni a másikat a művészről, korszakról szóló információkkal.  

Városligeti randevú

 

Az időjárás is nagy befolyással bír, azonban a Városliget minden évszakban remek randevú-helyszín. Télen a Műjégpályán lehet korcsolyázni, ami egy igazán filmes randi-mód, nyáron ugyanitt csónakázó tó van, nem csak csónakokkal, vízibiciklikkel is. Nincs is romantikusabb, mint a tavon ringatózni, vagy a hatalmas ligetben sétálni, biciklizni. És persze itt van a Vajdahunyadvár is, ahol meg lehet inni egy finom kávét a fejedelmi környezetben.

 

Állatkerti séta

 

Szinte a Városligetben, annak szélén helyezkedik el a Fővárosi Növény- és Állatkert, ami Európa-szerte örvend hírnévnek, nem véletlenül. Nagyon színes a növény- és állatállománya egyaránt, amit különböző tematikájú épületekben, kifutókon lehet megcsodálni. Igazán romantikus program megnézni a fókákat, etetni a kacsákat, megsimogatni a kiskecskéket. Az Állatkertben remek kávézók is vannak, így el lehet fogyasztani egy finom italt is a séta során.

 

Budapest Eye

 

Roppant fantáziadús nevet kapott a londoni London Eye után szabadon a budapesti óriáskerék. Eredetileg fesztivál-kelléknek szánták, de az Erzsébet téren felállítva akkora népszerűségnek örvendett és örvend ma is, hogy véglegesítették ezen a helyen. A magasból egészen új módon lehet látni a várost, különösen romantikus program naplementekor, vagy este, amikor az egész várost kivilágítják.

 

Egy finom vacsi

 

Szintén klasszikus randevú-program a vacsora, azonban nem véletlen, hogy ekkora népszerűségnek örvend évszázadok óta. Enni a legtöbb ember szeret, és még finomabb minden falat, ha közben ott van a szív választottja is. Érdemes hát olyan helyre menni egy különleges vacsorára, ami emlékezetessé teszi az alkalmat. A Budai Várban egyébként is jó andalogni, megnézni a panorámát, esetleg a Nemzeti Galériát, majd elfogyasztani egy finom vacsorát a budai vár étterem kínálatából a leginkább szimpatikusban.
Amiről tudnod kell Érdekességek Színes hírekLegfrissebb cikkek


2021-ben is fontosak a csapatépítő tréningek!
Az elmúlt években egyre több cégvezető jött rá, hogy mekkora fontossággal bírnak a csapatépítő tréningek. 2020-ban a koronavírus mindent feje tetejére állított, többek között a munkavégzés hogyanját is. De egy dolog maradt a régi, a hatékony csapatmunka még mindig elengedhetetlen. A hatékony csapatmunkához pedig kell egy jó csapat, amihez pedig csapatépítő tréningek!
Kikapcsolódás a hosszú hétvégére
Hamarosan itt a húsvét, és idén abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az ünnepnek köszönhetően négynapos hétvége áll rendelkezésünkre. Használjatok ki ezt az alkalmat, és utazzatok el egy kis kényeztető kikapcsolódásra, feltöltődésre! És hogy hova? Ebben a cikkben egy szuper helyet mutatok be, ami tökéletes egy ilyen hétvégéhez!
Hogyan őrizd meg a szépségedet egy életen át?
A szépség örök, ahogy a mondás tartja, de azért lehet tenni egyet s mást annak érdekében, hogy a szépséged egész életeden át tündököljön. Ehhez pedig nem is kell túl sok mindent, csupán néhány egyszerű dologra kell odafigyelned!
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!