Kezeld Te is megfelelően a bőrpirosságot - mutatjuk, hogyan

Főoldal > Hogyan szállj szembe a bőrpirossággal?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan szállj szembe a bőrpirossággal?


2021/08/19
TK

Annak, aki bőrpirosságban szenved, szinte egy örökkévalóságnak tűnhet az azzal való küzdelem, és csak egy megoldhatatlan problémának láthatja. Aggodalomra ugyanakkor semmi ok, ugyanis rendkívül egyszerű lehet ennek a bőrproblémának is kezelése – alábbi cikkünkből lássuk, hogyan.

Bőrpirosság

A bőrpirosság megjelenésekor először mindenféleképpen érdemes a kialakulásának okát kideríteni – ez mögött pedig különböző tényezők is állhatnak. Lehet szó akár egy hormonális változásról, akár egy allergiás reakcióról – de az is lehetséges, hogy csupán az elmúlt hónap meleg, nyári napsütése viselte meg bőrünket, leégtünk.


Amennyiben már kialakult a probléma, fontos, hogy minél hamarabb megkezdődjön annak kezelése.
Szakemberi segítség, vagy csak egy hűsítő krém kiválasztása?


Amennyiben csupán csak az időjárás végett alakult ki a probléma, akkor az magától is el fog múlni – ha leégésről van szó, akkor hűsítő krémmel érdemes a bőrt kezelni. Abban az esetben viszont, ha már hosszabb ideje fennáll a probléma, akkor érdemes szakemberhez fordulni, aki egy pontosabb diagnózist tud majd adni annak kiváltó okáról, így is segítve kezelésének megkezdését.


A megfelelő krém kiválasztása


Fontos, hogy a bőrpirossággal kapcsolatban is igyekezzünk annak megelőzésére is nagyobb hangsúlyt fektetni – ehhez pedig már számos készítmény segítséget nyújthat. A Ceralbin termékcsalád magas, gyógyszerészeti minőségű, természetes alapanyagokat használ, mint például a méhviasz, gyapjúzsír, citrus illóolaj, mandulaolaj, kamilla, kakaóvaj és ricinusolaj. Ezek mindegyike hatékony a legtöbb bőrprobléma kezelésében. Gyors megoldást nyújthat az univerzális kenőcsük, a hidratáló testápolójuk, valamint a fürdőkrémük is – ezen termékek nem csak tisztítanak, de ápolnak is, így is segítséget nyújtva a bőrpirosság kezelése kapcsán.
 
Amiről tudnod kell Egészség SzépségLegfrissebb cikkek


Ez a 4 tényező áll leggyakrabban a fogelvesztés mögött...
A legtöbben nem akarjuk elveszíteni a fogainkat. Nemcsak a szép mosoly, bájos külső miatt fontos, hogy jó állapotban legyenek fogaink, és ép legyen fogazatunk, hanem azért is, mert a fogaknak fontos funkciójuk van a rágás miatt az emésztésben. Mi miatt esnek ki leggyakrabban a fogak?  Mutatjuk a fogvesztés leggyakoribb okait! 
2023 legnépszerűbb esküvői torta ízek, amit minden vendég imádni fog!
A torta elmaradhatatlan kelléke az esküvőknek, azonban a nagy nap előtt számos dolgot el kell döntenünk vele kapcsolatban. Az első fontos lépés az ideális cukrász megtalálása, aki képes elkészíteni álmaink esküvőjének tortáját és természetesen meg kell nézni, hogy mekkora tortára van szükség, és ki kell választani a leglenyűgözőbb dizájnt. A puzzle utolsó fontos darabja? Az esküvői torta ízének kiválasztása.
Ezek lesznek a legnépszerűbb szépészeti beavatkozások 2023-ban
A plasztikai sebészeti trendek évről évre jönnek és mennek, de egy dolog változatlan – a szépészeti beavatkozások továbbra is rendkívül népszerűek. A finomításoktól a teljes test átalakításokig a szépészeti eljárásokra nagyobb az igény, mint valaha. Azok számára, akik tájékozottak szeretnének maradni, fontos, hogy megismerkedjenek a kozmetikai eljárások közelgő trendjeivel.
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!