5 ajándékötlet húsvétra

Főoldal > 5 ajándék, amit hozhat a nyuszi és sikere lesz

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 ajándék, amit hozhat a nyuszi és sikere lesz


2021/03/14
Puskás Rékka

Hamarosan itt a húsvét, érkezik a nyuszi, és a szerencsésebb gyerekeknek mindenféle finomságot, meglepetést is hoz. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyeknek a gyerkőcök örülni fognak, ráadásul a helyes fejlődésük is megtámogatják ezek a meglepetések, így szülőként is nyugodt lehetsz.

5 szuper ajándék húsvétra

Trambulin

 

A trambulin nem csak egy nagyon szórakoztató játék, de komoly pozitív hatásokat is gyakorol a szervezetre. Ez a legmagasabb hatásfokú edzőeszköz, ugyanakkor a legkíméletesebb is (asztronautáknak fejlesztették, akik ennek a segítségével tanultak meg újra járni a gravitációban). Ha pedig kerti trambulint kap a gyerek, garantáltan többet lesz kint a kertben, a jó levegőn, mint a szobában. 

Kerti sakk készlet

 

Egy kerti sakk készlet is nagyszerű ajándék lehet, a világ egyik legnépszerűbb játékának ráadásul nagyon komoly fejlesztő hatása van. Minél többet sakkozik valaki, annál jobban tekerednek az agytekervényei. A kerti sakk készletek között ráadásul olyat is találni, ahol a bábuk nagyok, így aztán sokkal közelibb az élmény, sőt, akár a gyerekek maguk is beállhatnak bábuknak.

 

Játékos fejlesztőfüzetek

 

A fejlesztőfüzetről biztosan neked is azok a rettenetes munkafüzetek jutnak eszedbe, amiket általános iskolában kellett háziként kitölteni. Azonban van nagyon szórakoztató, játékos fejlesztők, színezők, ahol a számokat kell követni, és számos más készséget fejlesztő játékos feladványok is akadnak. Észre sem veszi, de folyamatosan tanul ezeknek a segítségével!

 

Kerti akadálypálya

 

Ha a gyerkőcöd nagyon aktív, nagyon sok az energiája, és komoly kihívást jelent lefárasztani a nap végére, akkor akár egy kerti akadálypályát is hozhat a nyuszi. Ennek az elemei variálhatóak, így akár mindennap építhettek új pályát. És persze bővíthetőek is, ha nagyobb kihívásra vágyna a gyermek. Ugyan nem árt figyelni közbe rájuk, nehogy baleset legyen, biztos lehetsz benne, hogy sokáig örömüket lelik egy ilyen akadálypályában.

 

Legó

 

Legózni nem csak nagyszerű élmény, de hihetetlen mértékben fejleszti számos készségünket. Ráadásul ma már gyakorlatilag mindenre felhúztak egy legó láncot is, van Harry Potter, Star Wars, Barbie – amit szeret a gyerkőcöd, biztosan van legóban. Amennyiben a húsvéti meglepetések között lapul ebből a játékból, garantáltan nagy lesz az öröm!
Amiről tudnod kell DIY Érdekességek Inspiráció, kreatív OtthonLegfrissebb cikkek


Biztonsági Eszközök a Személy és Vagyonőri Munkában: A Védelem Egyik Alappillére
A személy- és vagyonőrök szerepe az emberek és vagyonuk védelme, valamint a biztonság fenntartása. Az őrök hatékonyan végezhetik munkájukat különféle biztonsági eszközök alkalmazásával. Ebben a cikkben most felsoroljuk, hogy milyen biztonsági eszközöket használhatnak a személy és vagyonőrök munkájuk során!
Elmozduló fogak felnőtt korban? Ez az 5 leggyakoribb ok
Észrevetted, hogy egy-két fog kissé kilóg a helyéről? Mintha elmozdultak volna a helyükről a fogaid? A harapásod is el-el akad, mintha máshogyan állna egy-egy fogad? Lehet, hogy nem csak beképzeled! Vannak olyan esetek, amiknek a fogak elmozdulnak felnőtt korban is. Mi okozza ezt? Mutatjuk a fogak elmozdulásnak 5 leggyakoribb okát!
7 fontos dolog, ami nagyszerűvé tesz egy jó szállodai szobát
A legnagyobb döntés, amit utazás előtt meghozunk, az az, hogy hol szálljunk meg, egy jó szállodai weboldal marketing pedig elhiteti velünk a honlapjukat böngészve, hogy nekik vannak a legjobb szobáik. A tartózkodási hely eldöntése sok kapcsolatot teremtett vagy megszakított, sok költségvetést megfeszített vagy megtakarított, és ami a legfontosabb, sok ünnepet javított vagy megtizedelt. Vizsgáljuk meg és beszéljünk arról, hogy pontosan mi az, amitől egy szállodai szoba nagyszerű lesz.
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!