5 ajándékötlet húsvétra

Főoldal > 5 ajándék, amit hozhat a nyuszi és sikere lesz

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 ajándék, amit hozhat a nyuszi és sikere lesz


2021/03/14
Puskás Rékka

Hamarosan itt a húsvét, érkezik a nyuszi, és a szerencsésebb gyerekeknek mindenféle finomságot, meglepetést is hoz. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyeknek a gyerkőcök örülni fognak, ráadásul a helyes fejlődésük is megtámogatják ezek a meglepetések, így szülőként is nyugodt lehetsz.

5 szuper ajándék húsvétra

Trambulin

 

A trambulin nem csak egy nagyon szórakoztató játék, de komoly pozitív hatásokat is gyakorol a szervezetre. Ez a legmagasabb hatásfokú edzőeszköz, ugyanakkor a legkíméletesebb is (asztronautáknak fejlesztették, akik ennek a segítségével tanultak meg újra járni a gravitációban). Ha pedig kerti trambulint kap a gyerek, garantáltan többet lesz kint a kertben, a jó levegőn, mint a szobában. 

Kerti sakk készlet

 

Egy kerti sakk készlet is nagyszerű ajándék lehet, a világ egyik legnépszerűbb játékának ráadásul nagyon komoly fejlesztő hatása van. Minél többet sakkozik valaki, annál jobban tekerednek az agytekervényei. A kerti sakk készletek között ráadásul olyat is találni, ahol a bábuk nagyok, így aztán sokkal közelibb az élmény, sőt, akár a gyerekek maguk is beállhatnak bábuknak.

 

Játékos fejlesztőfüzetek

 

A fejlesztőfüzetről biztosan neked is azok a rettenetes munkafüzetek jutnak eszedbe, amiket általános iskolában kellett háziként kitölteni. Azonban van nagyon szórakoztató, játékos fejlesztők, színezők, ahol a számokat kell követni, és számos más készséget fejlesztő játékos feladványok is akadnak. Észre sem veszi, de folyamatosan tanul ezeknek a segítségével!

 

Kerti akadálypálya

 

Ha a gyerkőcöd nagyon aktív, nagyon sok az energiája, és komoly kihívást jelent lefárasztani a nap végére, akkor akár egy kerti akadálypályát is hozhat a nyuszi. Ennek az elemei variálhatóak, így akár mindennap építhettek új pályát. És persze bővíthetőek is, ha nagyobb kihívásra vágyna a gyermek. Ugyan nem árt figyelni közbe rájuk, nehogy baleset legyen, biztos lehetsz benne, hogy sokáig örömüket lelik egy ilyen akadálypályában.

 

Legó

 

Legózni nem csak nagyszerű élmény, de hihetetlen mértékben fejleszti számos készségünket. Ráadásul ma már gyakorlatilag mindenre felhúztak egy legó láncot is, van Harry Potter, Star Wars, Barbie – amit szeret a gyerkőcöd, biztosan van legóban. Amennyiben a húsvéti meglepetések között lapul ebből a játékból, garantáltan nagy lesz az öröm!
Amiről tudnod kell DIY Érdekességek Inspiráció, kreatív OtthonLegfrissebb cikkek


Pizzasütés otthon
Ki ne szeretné a pizzát? Ez az olasz étel szó szerint meghódította az egész világot. Azonban nem szükséges elmenni Olaszországig, hogy ehess egy igazán jó pizzát – megmutatom, hogyan készítheted el magadnak otthon!
Miért olyan fontos a sport az életünkbe?
Mindegy, hogy milyen sportot űzünk, a lényeg, hogy rendszeres mozgást biztosítson testünknek, illetve célt, motivációt lelkünknek. A sport egészséges életre és kitartásra tanít, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élhessünk.
2021-ben is fontosak a csapatépítő tréningek!
Az elmúlt években egyre több cégvezető jött rá, hogy mekkora fontossággal bírnak a csapatépítő tréningek. 2020-ban a koronavírus mindent feje tetejére állított, többek között a munkavégzés hogyanját is. De egy dolog maradt a régi, a hatékony csapatmunka még mindig elengedhetetlen. A hatékony csapatmunkához pedig kell egy jó csapat, amihez pedig csapatépítő tréningek!
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!