Milyen a jó ültetett állófogadás

fooldal > Milyen a jó ültetett állófogadás

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Milyen a jó ültetett állófogadás


2017/06/16
GA

Az ültetett állófogadás azon események jellemző fogadásformája, ahol kényelmes körülmények között elegáns és széles kínálatot szeretnénk a vendégeknek biztosítani. Kötetlen hangulata és megjelenése miatt kiváló forma műsoros estekre, illetve olyan eseményekre, ahol cél, hogy a vendégek kényelmes körülmények között tudjanak ismerkedni, beszélgetni.

Ültetett állófogadás

Az ültetett állófogadás kivitelezése


Az ültetett állófogadás hosszabb, általában 3-8 órás időtartamú fogadási típus, ahol az ételeket közvetlenül a büfépultról szedhetik vendégeink, majd a kiválasztott ínyencségeket 10-12 fős körasztaloknál, vagy téglalap asztalokból U-alakban, vagy fésű-alakban összeállított asztaloknál fogyaszthatják el. Az italok kínálása történhet asztalnál is, de emellett általában van italpult is, az alkoholos és alkoholmentes, igény szerint rövid italok felszolgálása itt is történhet. Kérhetünk a vendég asztalára kancsóban friss jeges vizet, vagy palackozott bort is. 

Mire figyeljünk az ültetett állófogadáson

Ültetett állófogadás alkalmával fogyaszthatunk bátran levest is. Javasolt plusz adagokat kérni állófogadáshoz képest, mivel ülve többet fogyasztanak a vendégek!


Ételválasztékunk az ültetett állófogadáson: az állófogadáshoz hasonlóan általában hideg és meleg ételekből, salátákból, desszertekből és gyümölcsökből áll.
Italválasztékunk az ültetett állófogadáson: üdítő, kávé, bor, sör.

 

Ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresed, a Városliget a legjobb választás! Ismerd meg jobban ezt a fantasztikus helyszínt ide kattintva: rendezvényhelyszín ZuglóLegfrissebb cikkek


6+1 kreatív esküvői játék ötlet, amivel felrázhatóak a vendégek
Az esküvők nem csak a szertartásról és a vacsoráról szólnak - az interaktív játékokkal fűszerezett lagzikon igazi közösségi élményt teremthetünk!
Unod a megszokott reggeliket? Miért nem próbálsz ki egy kis újdonságot?
Keres olyan helyszínt, amely árnyékos területeket és kényelmes pihenőhelyeket kínál a vendégek számára, különösen a melegebb időjárási körülmények között. Fontos, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő helyet a pihenésre és kikapcsolódásra.
10 tipp, amivel megelőzhető a fogvesztés időskorban is
Az időskori fogvesztés nemcsak esztétikai problémát jelent, hanem az életminőség és az önbizalom csökkenésével járhat. Az alábbi tíz tipp segítségével azonban megelőzhetjük vagy késleltethetjük a fogak elvesztését az időskorban, és megőrizhetjük mosolyunk egészségét és szépségét.
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!