Hogyan válasszak esküvői helyszínt?

Főoldal > Így választhatod ki a tökéletes esküvői helyszínt

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így választhatod ki a tökéletes esküvői helyszínt


2022/06/24
ZH

Egy esküvő általában óriási kiadást jelent, aminek a nagy részét leginkább a helyszínre költjük, ezért fontos, hogy az esküvői helyszín választás a lehető legkörültekintőbben és legalaposabban legyen kiválasztva. Cikkünk most segít neked abban, hogy hogyan tudod Te is kiválasztani a tökéletes helyszínt a nagy napra!

esküvőhelyszín

Tökéletes esküvői helyszín – Hogyan válasszak?


Legjobb, ha rögtön az elején kezdjük, és nulladik lépésként talán azt határoznánk meg, hogy hány vendéget is szeretnénk meghívni. Üljetek le együtt és alaposan gondoljátok át kiket szeretnétek meghívni, valamint ilyenkor nem árt a szülőkkel is egyeztetni a listát. Ha ezzel megvolnánk, akkor jöhet is a következő lépés!

 Legyen egy elképzelésed!


Mivel a létszámmal már megvolnánk, a következő feladat, hogy mondjátok el kinek mi az elképzelése és kezdjetek el gondolkodni, hogy helyileg merre tudnátok elképzelni az esküvőt. Ennél a pontnál érdemes figyelembe venni a meghívottakat, hogy a vendégeknek ne kelljen 20-30 km-nél többet utazniuk, valamint nem kell egy pontos várost megjelölni, inkább gondolkodjunk szélesebb hatótávolságban!


Ha pedig a családjaitok az ország két különböző pontján élnek, érdemes úgy választani, hogy a nagyobb létszámú rokonsághoz essen közelebb a helyszín. Tehát, ha száz vendégből 80-an a fővárosban és vonzáskörzetében élnek, akkor érdemes körülnézni a budapesti rendezvényhelyszínek között, viszont ha mindenki szegedi, akkor inkább azon a környéken keresgélni.

 

Kezdődhet a keresés!


Ha ezzel megvolnánk, akkor kezdődhet is az esküvői helyszín keresés, de fontos, hogy csak azon a környéken nézelődjetek, amit az előző lépésben kijelöltetek. Ugyanis, ha ehhez nem tartjátok magatokat, akkor könnyen abba a hibába eshettek, hogy nem tudtok majd választani a túl sok lehetőség közül. A keresgélést végezheted egyes esküvői helyszín gyűjtőoldalakon, Facebook csoportokban, de akár egy esküvő szervezőt is megbízhatsz a feladattal, hogy találja meg álmaid helyszínét.
 
NaprakészLegfrissebb cikkek


Üzleti vacsora etikett: ezeket a szabályokat érdemes ismerned
Néhány éttermi etikett szimplán csak egyenlő a józan ésszel: nem beszélünk teli szájjal, nem mondunk durva vicceket étkezés közben, és köhögéskor mindig a szánk elé tesszük a kezünket. De vannak olyan viselkedési formák is, amiket nem biztos, hogy szüleink megtanítottak nekünk kiskorunkban, például, hogy kinek illik fizetni-e és hogyan?!
Ezt mindenképp tudnod kell a D-vitaminról!
 A D-vitamint szervezetünk saját maga állítja elő a napfény hatására. Emiatt a magyar lakosság D-vitamin-szintje tél végére már nagyon alacsony, mivel a zsírraktárak 2-3 hónap alatt teljesen kiürülhetnek pótlás nélkül. 
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!