Nem tudod hogyan legyen tökéletes az első randi? Segítünk!

fooldal > Hogyan legyen tökéletes az első randi?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan legyen tökéletes az első randi?


2018/06/08
Gergely Ferenc

Az első randi mindenkinek nagyon nagy hangsúlyt kap a mindennapjaiban, most megtudhatod mi az amire figyelned kell és mivel tudsz igazán bevágódni, illetve hova érdemes vinned a kiszemelted!

tökéletes randi, első randi, randi tippek, randi ötletek

Tökéletes első randi – Randihely

A helyszín egy nagyon fontos tényező első randi esetében, hiszen ez is hatással van az első benyomásra. Ne válassz túl zsúfolt, mozgalmas helyet, mindenképp törekedj a meghitt, romantikus környezetre. Érdemes estefelé találkozni, amikor már lement a nap, így a fények növelhetik a romantikát. Ha első randi hallatán a mozi jut eszedbe, akkor gyorsan verd is ki a fejedből a legújabb Vasember vagy StarWars gondolatát, hiszen ennek a találkának pont az a lényege, hogy minél jobban megismerjétek egymást a kiszemelteddel, minél bensőségesebb kapcsolatot alakítsatok ki egymás között. Nagyon jó helyszín lehet első randinak például egy étterem, egy nyugodt park, egy teázó vagy akár egy séta a Gellért hegyen. A legfontosabb, hogy olyan helyet válasszatok, ahol tudtok beszélgetni és ne zavarjon meg senki és semmi titeket.

 Tökéletes első randi – Mit ne csinálj!

Az első randit SOHA ne erőltesd! Nagyon fontos hogy a kiszemelted éppen ugyanúgy akarja ezt a találkozót, mint te. Ha ez nem valósul meg, akkor nehéz dolgod lesz a továbbiakban, valószínűleg érezni fogod ha így van. Könnyen elérheted, hogy felkeltsd az érdeklődését a másiknak, mondd neki, hogy találtál egy jó új helyet és eljöhetne veled, vagy csak hívd el beszélgetni! Ne nyomulj! Ha elkezdesz erőltetni bármit, akkor annak úgyis az lesz a végeredménye, hogy a másik elkezd ellenkezni. Érd el, hogy ő is akarja ami te, ne erőltesd rá magad! A csókolózást nem ajánlom az első randin, ez elijesztheti a másikat, meg egyébként is kapósabbnak, nehezebben megszerezhetőnek tűnsz, ha ezt későbbre tartogatod. Kerüld a nagyképű megnyilvánulásokat, próbálj visszafogottan és objektívan állni mindenhez, ne képviselj túl radikális álláspontokat! Ne beszélj az exeidről, ez gyengeséget mutat és jelzi, hogy fáj a múlt, nem tudtál túllépni. Kerül a trágár kifejezéseket, ne mutass agresszív viselkedést, ez igen taszító, főképp ha először látod a másikat. Ne nyomkodd 0-24 a telefonodat, ezzel nem tiszteled meg a másikat a figyelmeddel és könnyen bunkónak gondolhat, illetve a beszélgetést is megszakítod, akadályozod.

 

A tökéletes első randi – Amivel bevágódhatsz

Természetesen a bókolás nem maradi, nyugodtan dícsérd meg a ruházatát, haját, vagy akármit ami tetszik a másikon. Érdemes elegáns ruhát viselni, ez igényességre utal és jelzi, hogy fontos neked ez a találkozó, komolyan gondolod és nem csak ágyba akarod vinni a másikat. Használd a legjobb parfümödet, az illatok erős szerepet játszanak a vonzalom kialakulásában. Az sem árt, ha ellátogatsz egy fodrászhoz, ha már több hónapja nem voltál, megint csak az igényességedet mutatja. Ha nagyon be akarsz vágodni vigyél egy szál virágot, vagy valami apró ajándékot, ez kellemes meglepetés tud lenni mindenkinek. Próbálj szofisztikáltan beszélni, ha nem jeleskedsz tanulmányok vagy munka területén, akkor próbálj valami olyan dolgot keresni, amiben jó vagy és mesélj erről a másiknak, győzd meg, hogy te valami miatt különlegesebb vagy másoknál, többet tudsz nyújtani neki, de fontos, hogy ezt ne nagyképűen add elő. Legfrissebb cikkek


Összefüggés a fogak elvesztése és a vesebetegség között
Egy, a 'Journal of Periodontology' című szaklapban megjelent cikk szerint a felnőttkori fogvesztés növelheti a krónikus vesebetegségek (CKD) kialakulásának esélyeit.
Hova utazzunk ősszel?
Vége van a nyárnak, de te úgy érzd, hogy még nem utaztál eleget? Az évnek ebben a szakaszában sem tudsz otthon ülni? Nincs ezzel semmi baj! Ősszel is számtalan lehetőség várja a kíváncsi kalandorokat! Merre érdemes ősszel indulni? Mutatunk nagyon jó desztinációkat!
Csodáld az ősz színeit kerted kényelméből!
Ha azon szerencsések közé tartozunk, akik kertesházban élik mindennapjaikat, akkor már-már természetes, hogy a nyár és a meleg napok beálltával életünk színterei elkezdtek a lakáson kívülre terjeszkedni. Legyen szó hétvégi grillezésekről, medencepartikról, vagy csak egyszerűen egy a teraszon elköltött ebédről – a nyár mindehhez megfelelő időt és teret kínált.  Na de ha beköszönt az ősz aranyló színeivel és hűvösebb szellőivel az azt jelenti, hogy mindenképp csak az ablakból figyelhetjük tovább a friss levegőjű külvilágot? Korántsem! Most mutatunk néhány lehetőséget, amely lehetőséget nyújt az őszi szabadtéri pihenésre!  
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!