Tökélets és romantikus randi ötletek, ha nem vagy biztos magadban

fooldal > Romantikus randi ötletek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Romantikus randi ötletek


2018/05/31
vd

Mindig nehéz, hogy megfelelő helyet találj az első randihoz. Ujj tördelés, idegeskedés, hogy tetszeni fog-e neki. Ezekkel biztosan nem fogsz mellé lőni.

Romantikus randi ötletek , ha nincsen ötleted

Egy vacsorával sose tudsz mellé lőni. Bár érdemes olyan helyet választani elsőre ami kötetlenebb, hogy könnyítsük a saját dolgunkat, de a vacsora is abszolút lhet kötetlen helyen. Érdemes olyan helyet választani, ahol esetleg már otthonosabban mozogsz, így nem az első bemuttkozás alkalmával kell azon gondolkodnod, hogy például hol tudsz egyáltalán bejutni az épületbe.

Ha mégis komoylabb hangvételü vacsorát szeretnél, akkor is vannak enyhébb változatok. Egy Duna parton lévő romantikus étterem minden szempontból szuper választás, hiszen a vacsora után egy kellemes séta is lehet tökéletes zárása a randinak.Felejtsétek el a mozit. Borzasztó sablonos és nem is egy meghitt randi lehetőség, hiszen ki beszélget egy 2,5 órás mozi film alatt a vak sötétben. Kiegészítő programként megmaradthat, de mindenképpen valami más irányba kezd keresgélni.

Mindent figyelembe véve azt gondold végig, mielőtt kiválasztod a tökéletes randi helyszínt, hogy mi az a hely, ahol el tudsz lazulni, otthonosan érzed magad, de mégis eléggé meghitt ahhoz, hogy egymásra tudjatok figyelni és beszélgetni.Legfrissebb cikkek


Összefüggés a fogak elvesztése és a vesebetegség között
Egy, a 'Journal of Periodontology' című szaklapban megjelent cikk szerint a felnőttkori fogvesztés növelheti a krónikus vesebetegségek (CKD) kialakulásának esélyeit.
Létezik tökéletes ráncok elleni arcápolási rutin? Mutatjuk!
Mindenkit érdekel a titok…A húgod, a legjobb barátod, anyád, szomszédod - mindenkinek más a bőrápolási rutinja. A kérdés az, hogy van -e valakinek a tökéletes bőrrutin titka, amely elkerüli a ráncokat, és mindenki más csak az idejét vesztegeti? A rövid válasz: nem; nincs egyetlen tökéletes öregedésgátló bőrápolási rutin, a hosszabb választ pedig lentebb találod.
Nem lehet elég korán elkezdeni a készülődést – íme, a tökéletes meglepetés a karácsonyi időszakra
Lassan már mindenhol megszólalnak majd a karácsonyi dalok, hiszen ahogy megérkezik a hűvösebb időjárás, már az ember szíve lassan, de biztosan a karácsonyért fog majd dobbanni. 
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!