Őrizd meg az egészséged, íme hozzá a legjobb tippek!

Főoldal > Őrizd meg az egészséged!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Őrizd meg az egészséged!


2022/02/23

Az egészségre nagy hangsúlyt kell fektetnünk hétköznapjaink során, mivel egy betegség se nem kellemes, se nem fér bele rohanó életvitelünkbe. Ez a folytonos rohanás viszont egy olyan plusz tényező, ami kedvez a betegségeknek, hisz a szervezetet gyengíti folyamatosan. Épp ezért érdemes odafigyelnünk és állandóan töltekeznünk.

Őrizd meg az egészséged

Testi-lelki harmónia – hogyan őrizd meg egészséged


Egészségünk megőrzése rendkívül sok tényezőn múlik, ezért nagyon fontos, hogy ezekre tudatosan odafigyeljünk. Be kell tartani a változatos táplálkozásra, a mozgásra, az elegendő pihenésre, és még számtalan kisebb-nagyobb dologra vonatkozó örök érvényű szabályokat a hétköznapok során. Ha mindezek mellé pedig még egészségmegőrző termékeket is fogyasztunk, akkor a betegségek minden bizonnyal messzire elkerülnek majd bennünket.


Biztosan tapasztalta már mindenki, hogy ilyen készítményekben nincs hiány, és sokszor nehéz eligazodni a végtelen termékkínálat útvesztőjében. A bőség zavarának elkerülése érdekében azt tanácsolom, először menjünk el egy orvosi vizsgálatra, ahol felmérjük szervezetünk állapotát, a szükséges vitamin- és tápanyagutánpótlás szintjét. Így más sokkal könnyebb lesz kiválasztani, mit és milyen mértékben fogyasszunk, hogy egészségünket megőrizzük. 

Immunrendszer támogatás – vitaminokkal és táplálékkiegészítőkkel

Bár alapvető igazság, hogy a kiegyensúlyozott és odafigyeléssel végzett táplálkozással elegendő vitamint és ásványi anyagot vihetünk a szervezetünkbe, az is igaz, hogy napjaink rohanó világában erre nem feltétlen van időnk, lehetőségünk. Rengeteg “szemetet” eszünk, sokszor még azok is tartanak “csalónapot” akik egyébként erre odafigyelnek.

 

Erre kínálnak jó megoldást a különböző vitaminok és táplálékkiegészítők, amelyeket akár EBBEN a budaörsi patikában is beszerezhetsz. 

 

Életmódváltás, mozgás és táplálkozás

Ahhoz, hogy egészséged teljes odafigyelést kaphasson azonban sok esetben nem elegendő egy “kicsit” odafigyelni. A tökéletes megoldást csakis az életmódváltás hozhatja el, amelynek teljeskörűen kell kiterjednie napjaidra! 

 

Nem csak az étkezésre és a rendszeres mozgásra, de a kielégítő alvásra, a stressz-csökkentésre is oda kell figyelned ilyenkor, hiszen ezek nagyban befolyásolják szervezeted működését, és ha nem tartod be őket, akár megbetegedéshez is vezethetnek. 

 Legfrissebb cikkek


Üzleti vacsora etikett: ezeket a szabályokat érdemes ismerned
Néhány éttermi etikett szimplán csak egyenlő a józan ésszel: nem beszélünk teli szájjal, nem mondunk durva vicceket étkezés közben, és köhögéskor mindig a szánk elé tesszük a kezünket. De vannak olyan viselkedési formák is, amiket nem biztos, hogy szüleink megtanítottak nekünk kiskorunkban, például, hogy kinek illik fizetni-e és hogyan?!
Ezt mindenképp tudnod kell a D-vitaminról!
 A D-vitamint szervezetünk saját maga állítja elő a napfény hatására. Emiatt a magyar lakosság D-vitamin-szintje tél végére már nagyon alacsony, mivel a zsírraktárak 2-3 hónap alatt teljesen kiürülhetnek pótlás nélkül. 
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!