A horgászat a nyugalom sportja

fooldal > Horgászat - a legnyugisabb sport

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Horgászat - a legnyugisabb sport


2018/02/23
Melinda Lantos

A halászat már a kezdetek kezdetén is a táplálkozás alapjait jelentő feladat volt. Így szinte minden férfi számára alaptevékenységnek számított.

 

Horgászat vidéken

Napjainkban újra igen népszerű sport a horgászat, nem véletlenül. A felgyorsult, stresszes világunkban a férfiaknak, de olykor a hölgyeknek is szükségük van a nyugalomra, kikapcsolódásra. Néha visszavonulót kell fújni, hogy erőt gyűjtsünk a továbbiakhoz. A horgászat pedig éppen arról szól, hogy a természetben töltünk hosszabb időt, teljes csendben – hiszen ha hangoskodunk, akkor elijesztjük a halakat. Ez az idő alkalmas arra, hogy a pecabot mellett üldögélve élvezzük a természet szépségeit. Bármilyen évszakban is megyünk ki a horgásztó partjára, mindig megtaláljuk az adott időszak nyújtotta apró csodákat, kezdve a színes falevelektől az apró virágokig és a kisebb állatokig, melyeket horgászat közben megfigyelhetünk.

Legfrissebb cikkek


Összefüggés a fogak elvesztése és a vesebetegség között
Egy, a 'Journal of Periodontology' című szaklapban megjelent cikk szerint a felnőttkori fogvesztés növelheti a krónikus vesebetegségek (CKD) kialakulásának esélyeit.
Mivel történik a megfelelő fogpótlás? Így használják a foghidat
Minden esetben fontos, hogy megfelelő időben megtörténjen fogaink pótlása, ugyanis az nem csak esztétikailag hathat ki mindennapjainkra, de akár komolyabb egészségügyi problémáink is adódhatnak belőle. 
Így ápolod a fogaidat fogszabályzó viselése közben!
A fogszabályzó viselése során a fogak ápolása azzal kezdődik, hogy kerüljük a ropogós ételeket, amelyek a fogszabályzó vezetékeinek elpattanását okozhatják. Kerüld a túlzottan cukros ételeket is, mivel ezek lepedéket és baktériumokat okozhatnak a fogszabályzó körül, ami végül fogszuvasodáshoz vezethet. Mutatunk még további hasznos tanácsokat!
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!