5 dolog, amit mindenképpen szem előtt kell tartanod az esküvő megtervezésekor

Főoldal > 5 dolog, amit mindenképpen szem előtt kell tartanod az esküvő megtervezésekor

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 dolog, amit mindenképpen szem előtt kell tartanod az esküvő megtervezésekor


2022/07/06
VN

Tudjuk, mit érzel. Igent mondtál, és most nem is tudod, hol kezdd. Minden esküvő különleges a maga módján, de néha útmutatásra van szükségünk, hogy tökéletes legyen. Íme 5 fontos dolog, amit szem előtt kell tartanod az esküvőd megtervezésekor.

Tanácsok esküvő szervezéshez

A helyszín

Annyi helyszín közül lehet választani, hogy időnként elvakulunk attól, ami igazán fontos; a menyasszony és a vőlegény! A helyszínednek téged kell képviselnie. Szereted a természetet? Szereted a pazar banketttermeket? Szabadtéri esküvőt szeretnél? Ez a TE napod. Sokan gyerekkoruk óta álmodoznak az esküvőjükről, ezért ne elégedjenek meg semmivel, csak a tökéletessel Megérdemled! Mi egy nagyon különleges helyszínt tudunk neked ajánlani, ami belül modern, kívül klasszikus, természet közeli, ráadásul csak egy karnyújtásra van a Balatontól: esküvőhelyszín hotelben Ajkán.  

 Esküvőszervező

Sokan azt gondolják, „mekkora kihívás lehet egy esküvőt megtervezni?” A válasz: nagyon nagy. Annyi apró részletet kell szem előtt tartani, hogy ez nagyon megterhelő lehet a menyasszony és a vőlegény számára, különösen, ha az esküvő napján kell dolgokkal foglalkozniuk! Hagyni kell, hogy egy szakember intézze el ahelyett, hogy a virágüzlet és a vendégek miatt aggódna éppen a pár. Élvezd az esküvő napját, mert olyan gyorsan telik a nap! Élvezd ki minden percét!

 

Dekoráció

Csak azért, mert lefoglalsz egy szép banketttermet, még nem jelenti azt, hogy kész is vagy. A legszebb esküvők általában személyre szabott hangulatúak, bemutatva a menyasszony és a vőlegény stílusát és eleganciáját. A világítástól a középső részekig és a tányérokig minden egyedi élményt nyújthat vendégeinek. A legapróbb részletekre való odafigyelés az év eseményévé változtathatja esküvődet vendégeid számára.

 

Szórakozás

Minden esküvői fogadás egyik leginkább figyelmen kívül hagyott és legfontosabb szempontja a szórakoztatás. Nem nyithatod ki a táncparkettet, ha nincs zenéd! Ma már minden esküvőn elengedhetetlen egy DJ vagy Live Band. Gondoskodjon arról, hogy kommunikáld az általad, valamint a vendégek által kedvelt zenei stílust, és biztosíts olyan zenei iránymutatást, amelyre feltétlenül szeretnél táncolni vendégeivel. 

 

Végezz kutatást

Mielőtt bármibe belevágnál, győződjön meg arról, hogy végeztél egy kis kutatást a különleges napra vonatkozóan. Mivel az internet karnyújtásnyira van, minden eddiginél könnyebben tekintheted meg véleményeket, videókat és fényképeket mindenről. Keresgélj képeket, nézz meg valós visszajelzéseket, akár a közösségi média felületeken is hashtagek, helyszín megjelölések segítségével, és ne higgy el mindent, ami a hivatalos weblapokon van!
 
Egészség Érdekességek Inspiráció, kreatív SzépségLegfrissebb cikkek


Üzleti vacsora etikett: ezeket a szabályokat érdemes ismerned
Néhány éttermi etikett szimplán csak egyenlő a józan ésszel: nem beszélünk teli szájjal, nem mondunk durva vicceket étkezés közben, és köhögéskor mindig a szánk elé tesszük a kezünket. De vannak olyan viselkedési formák is, amiket nem biztos, hogy szüleink megtanítottak nekünk kiskorunkban, például, hogy kinek illik fizetni-e és hogyan?!
Ezt mindenképp tudnod kell a D-vitaminról!
 A D-vitamint szervezetünk saját maga állítja elő a napfény hatására. Emiatt a magyar lakosság D-vitamin-szintje tél végére már nagyon alacsony, mivel a zsírraktárak 2-3 hónap alatt teljesen kiürülhetnek pótlás nélkül. 
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!