Íme 4 elem, mely nem hiányozhat egy elegáns otthonból!- Ez a 4 lakberendezési elem elegánssá teszi az otthonod!

Főoldal > 4 dolog, ami nem hiányozhat egy klasszikus, elegáns otthonból

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 dolog, ami nem hiányozhat egy klasszikus, elegáns otthonból


2022/03/31
KC

A klasszikus, elegáns stílusú enteriőrrel rendelkező otthonok a mai modern lakberendezéshez képest, főleg a fiatal korosztály szemszögéből nézve „régi vágásúnak” mondható. Igaz, hogy a régi korok kastélyos, előkelő lakberendezései ihlették, azonban ma is igen gyönyörű, kifinomult otthon alakítható ki ebben a stílusban. Amennyiben klasszikus stílusú otthonban gondolkozol, tudnod kell mi az a 4 elem, melyre figyelned kell! Az alábbiakban elárulom.

elegáns otthon

1.Mennyezeti díszek

Mennyezeti stukkó, díszlecek, szegélyek és lámpa körüli rozetták. Ezek mind olyan díszítő elemek, melyek egy klasszikus stílusú otthon mennyezetéről nem hiányozhatnak. Hatalmas a választék, így kedved szerint kombinálhatod őket. Arra viszont figyelj oda, hogy habár ebben a stílusban megengedett a cicoma, azért ne ess velük túlzásba.

2.Díszes lámpák

Ha már a mennyezetnél tartunk, lássuk mi is lógjon a rozetta közepéről. Az ilyen stílusú otthonokhoz abszolút díszes, méltóságot sugárzó klasszikus csillárok illenek. A sárgarézből, kézzel készült csillárok abszolút beragyogják a teret. Figyelj arra, hogy olyan darabokat válassz a különböző helyiségekbe, melyek passzolnak egymáshoz.3.Elegáns ülőgarnitúra

A nappali középpontját jelentő kanapé, ülőgarnitúra nagy szerepet játszik a helyiség stílusában. A választásod essen méretes, mutatós, kifinomult színű és kissé rusztikus hatású kanapéra és fotelekre.

4.Antik tükör

A fali díszek tekintetében pár igazán díszes, míves antik tükör sem hiányozhat. Helyezd az előszobába, a nappaliba fali dísznek, hálószobába a fésülködőasztalhoz, de még a fürdőszobában is alkalmazhatod.
OtthonLegfrissebb cikkek


Üzleti vacsora etikett: ezeket a szabályokat érdemes ismerned
Néhány éttermi etikett szimplán csak egyenlő a józan ésszel: nem beszélünk teli szájjal, nem mondunk durva vicceket étkezés közben, és köhögéskor mindig a szánk elé tesszük a kezünket. De vannak olyan viselkedési formák is, amiket nem biztos, hogy szüleink megtanítottak nekünk kiskorunkban, például, hogy kinek illik fizetni-e és hogyan?!
Ezt mindenképp tudnod kell a D-vitaminról!
 A D-vitamint szervezetünk saját maga állítja elő a napfény hatására. Emiatt a magyar lakosság D-vitamin-szintje tél végére már nagyon alacsony, mivel a zsírraktárak 2-3 hónap alatt teljesen kiürülhetnek pótlás nélkül. 
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? A Velünk.hu-n csupa olyan tanácsot és praktikát találhatsz, amelyeket beépíthetsz a mindennapokba és biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. A mindennapi életben fontos a jól informáltság mindentéren, tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Velünk biztosan megtalálod, amit keresel! Legfrissebb hírek a nagyvilágból és tanácsok a mindennapi élethez!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitás híreit hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap! Velünk mindennap jólinformált leszel!

Divat, szépség, otthon, edzés

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat! Nőktől Nőknek igazi hatékony tanácsok!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!