Ezért fontos a csapatépítő tréning

fooldal > Mire jó a csapatépítés?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mire jó a csapatépítés?


2017/08/08

A munkahelyeken sűrűn előfordul, hogy a vezetőség úgy dönt, csapatépítő tréninget tart a munkavállalók számára. Egyre népszerűbbek ezek a tréningek, de vajon miért van rájuk szükség?

csapatépítő tréning

Mit vár a csapatépítéstől a vezetőség?

 

A csapatépítő tréningek költségeit rendszerint a vállalat vezetősége állja, s az ezen való részvétel még ha nem is kötelező, de erősen ajánlott.Mint tudjuk, nem azért szerveznek ilyen programokat a dologzóknak, mert szeretik az ablakon kidobni a pénzüket, hanem konkrét céljuk van vele, s ráadásul a munkavállalók felé ez egy roppant gáláns gesztus.

 

A sokszor munkaidőben történő csapatépítő programokkal való célja a főnökségnek egyértelműen az, hogy a munkavállalóik jobban érezzék magukat munkahelyükön. No de miért is van erre szükség?

Köztudott tény, hogy a megbecsült, boldog dolgozó teljesítéménye sokkal kiemelkedőbb szorongó társai teljesítményénél. 

 

Örüljünk neki!

 

Ezek a csapatépítések nem csupán a vezetőség számára nyújt lehetőséget a másik megismerésére, hanem a kollégák kapcsolatait is javítja a játékos feladatok, vagy akár egy kellemes tábortűz melletti beszélgetés által. 

 

Amennyiben főnökünk egy csapatépítő tréninget helyez kilátásba, ne vonakodjunk hát tőle, még akkor sem, ha esetleg az belecsúszik az éjszakába vagy a hétvégébe! A mi javunkat éppúgy szolgálja, mint az övét!Legfrissebb cikkek


Csodaszép idézetek házassági évfordulóra
A házassági évforduló nagyon különleges alkalom. Annak a napnak a megemlékezése, amikor két szív egybekötötte az életét. Ezt a szép napot pedig méltóképpen kell megünnepelni, ehhez össze is gyűjtöttünk néhány csodaszép idézetet, amik remélhetőleg nektek is elnyerik majd a tetszéseteket, mutatjuk is ezeket!
5 éttermi etikett szabály, amit jobb, ha te is betartasz, ha étterembe mész!
A következőkben mutatunk nektek 5 éttermi alapszabályt, amit manapság sajnos sokszor nem is ismernek az emberek, nemhogy betartanak megfelelőképpen, pedig nagyon fontos lenne. Jöjjön tehát 5 éttermi etikett szabály, amire jó, ha ügyelsz, ha nem akarsz viselkedéseddel negatívan kitűnni egy elegáns vacsora, romantikus ebéd, vagy éppen üzleti találkozó alkalmával. 
5 tuti tipp a puha és selymesen sima bőrért
Te is szeretnél, puha, selymes és sima arcbőrt? Akkor nem árt, ha pár szabályt betartasz bőröd állapota érdekében! 5 tuti tippet hoztunk, hogy bőröd tökéletes legyen!
Színes hírek a világ minden tájáról

Izgalmas hírekre éhezel? Újdonságokra vágysz? Kicsit lazítani, inspirálódni jöttél? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel!

Velünk

Tarts velünk! Légy mindig naprakész, ami a legújabb információkat illetti. Tanulj, szórakozz, inspirálódj cikkeink és híreink között. Itt biztosan megtalálod, amit keresel!

Hírek, újdonságok, minden ami érdekelhet

Külföld és belföld legizgalmasabb újdonságait és aktualitásait hozzuk el olvasóinknak, témák széles skálája vár itt téged! Térj vissza hozzánk nap mint nap!

Színes hírek inspirációként

Divat, otthon, szépségápolás, egészség, fitness, karrier? Igen! A Velünk.hu színes hírein keresztül mindezt egy csokorban kapod! Nálunk biztosan megtalálod az érdeklődési körödnek megfelelő újdonságokat!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről is. Ami fontos, ami kihagyhatatlan, ami érdekes és pezsgő, azt a Velünk.hu-n biztosan megtalálod. Tarts velünk!